• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olabilir misiniz lütfennn??

hayat8187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
76
10
98
37
İstanbul
bayanlar iyi akşamlar. bebek istiyorum 7 8 aydır bu ay illk kez soyle bir şey yasıyorum reglım bu ayın 4unde basladı normal bir şekilde bıtelı 1 hafta kadar oldu ancak kahverengı akıntım var su son bırkaç gundur. ıstıfra ettım bır kaçkere ama mıdemı usutmuste olabılırım hemen hamılelıge yormak ıstemedım. ama akıntıma anlam veremedım yerleşme kanaması denılıyor ama bunun ıcın erken degılmı reglım bıter bıtmez olması. fikri olan varmı acabaaa???

bayanlar iyi akşamlar. bebek istiyorum 7 8 aydır bu ay illk kez soyle bir şey yasıyorum reglım bu ayın 4unde basladı normal bir şekilde bıtelı 1 hafta kadar oldu ancak kahverengı akıntım var su son bırkaç gundur. ıstıfra ettım bır kaçkere ama mıdemı usutmuste olabılırım hemen hamılelıge yormak ıstemedım. ama akıntıma anlam veremedım yerleşme kanaması denılıyor ama bunun ıcın erken degılmı reglım bıter bıtmez olması. fikri olan varmı acabaaa???

Canm 1 ayda bir adet goren kadinlarda yumurta adetin 13 ile 16 gunleri arasinda olusur..olusan yumurtanin dollenip rahme ulasmasi 3 ile 5 gun arasi sürer. .bu da yerlesme kanamasinin hemen hemen bi sonraki adete yakin donemlerine denk gelir..istisnalar vardir belki ama geneli boyle..akint usutmeden kaynakli olabilir..uns Rabbim gonlune gore versin

canım yerleşme kanaması yumurtlama günlerinden sonra olur
spermle yuumurtanın rahme yerleşme sırasında yani
seninki bence bi ara kanama başlangıcı
eğer kanaman devanm ederse mutlaka doktora gitmelisin
Allah gönlüne göre versin ama hamile olduğunu zannetmem

Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir?

Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir?

canım yerleşme kanamsı diye bir şey var belki duymuşsundur kahverengimsi bir akıntı oluyor tam kanama değil ama öyle olabilir hamiş olabilrsin kan testi yaptır:49:

Back