- 17 Ekim 2023
- 22
- 8
- 26
- Konu Sahibi mavms yesl
Merhabalar bugün opu sonrası adetimin 2. Günü
Doktor Histereskopi önerdii yaptırmak istersen prp olarak da çizikler atacağım şansın yükselicek dedi.
Kararı bana bıraktığı için çok kararsız kaldım…
Hsg çektirmemişti doktor bana rezerve zarar veriyor demişti, bugün elimizde sadece ultrason görüntün var; rahim içi polip, yapışkanlık, perde varsa bakalım halledelim sonra transfer edelim dedi
4 embriyom var donmuş 5. Gün embriyosu şuan rahim dinlendirme aşamasındayım
Çikolata kistim ve eşimde morfoloji bozukluğu vardı 26 yaşındayım
Doğum kontrol ve çikolata kisti baskılayıcı bir iğne verdi bugün
Yani kısaca bahsettim bu şekilde ancak opu işleminde de çok korkmuştum buda beni biraz korkutmadı değil ameliyathane olması bile beni geriyor. Ancak ille yaptır şöyle bir sorunun var deseydi el mahkum yaptırırdım
Bu şekilde çok kararsız kaldım tek yöntemi bu mu
Doktor Histereskopi önerdii yaptırmak istersen prp olarak da çizikler atacağım şansın yükselicek dedi.
Kararı bana bıraktığı için çok kararsız kaldım…
Hsg çektirmemişti doktor bana rezerve zarar veriyor demişti, bugün elimizde sadece ultrason görüntün var; rahim içi polip, yapışkanlık, perde varsa bakalım halledelim sonra transfer edelim dedi
4 embriyom var donmuş 5. Gün embriyosu şuan rahim dinlendirme aşamasındayım
Çikolata kistim ve eşimde morfoloji bozukluğu vardı 26 yaşındayım
Doğum kontrol ve çikolata kisti baskılayıcı bir iğne verdi bugün
Yani kısaca bahsettim bu şekilde ancak opu işleminde de çok korkmuştum buda beni biraz korkutmadı değil ameliyathane olması bile beni geriyor. Ancak ille yaptır şöyle bir sorunun var deseydi el mahkum yaptırırdım
Bu şekilde çok kararsız kaldım tek yöntemi bu mu