• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz 🥹🥹🥹

esmerkiz09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
43
5
1
28
Merhaba ben yeni evliyim 5 aylık çocuk istemediğimiz için korunuyoruz ilk evlendiğim aylarda sıkıntı yoktu son 2 aydır adetim düzensiz geçen ay 6 gün geçti hamile değilim doktora gittim yumurtalıklarının yanında mercimek gibi kistler var dedi ilaç falan vermedi tekrar gitmedim ilaç kullanmak istemediğim için bu ay yine 9 gün gecikti test yapmadım sizce neden böyle oluyor hamile olabilir miyim ?

merhabalar, en azından doktora gidip tam olarak ne olduğunu öğrenmenizde fayda var, pco tarzı kistler mi normal kistler mi öğrenmelisiniz çünkü ileride çocuk istediğiniz zaman önünüze engel olarak çıkabilir. siz gidin varsa bir tedavisi tedavisini olun içiniz rahat etsin. gebeliğin tek belirtisi adet gecikmesi değil, kendinizi bir gözetim altında tutun vücudunuzda değişimler var mı bir dikkat edin çünkü adet septomları ile gebelik biribirine çok benziyor. tahminimce idrar testlerinde negatif çıkacaktır. sağlık ocağına gidip bir kan verin o zaman daha kesin konuşurlar onda da negatif çıkarsa bi süre daha bekleyip tekrar kan testi verin adet olmazsanız eğer

Back