• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan yazabilir mi

derinnn4567

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
83
12
3
29
merhaba bu ay adetim beklediğim günde geldi ilk 3 gün normal kan kıpkırmızı sonra kahverengi şekilde devam edip azalıp bitti 5 gün sürdü toplam ilk gün 2 ped diğer günler 1'er ped değiştirdim bu normal mi miktarı azdı kararımca yerleşme kanaması bu olmuyor değilmi?

merhaba bu ay adetim beklediğim günde geldi ilk 3 gün normal kan kıpkırmızı sonra kahverengi şekilde devam edip azalıp bitti 5 gün sürdü toplam ilk gün 2 ped diğer günler 1'er ped değiştirdim bu normal mi miktarı azdı kararımca yerleşme kanaması bu olmuyor değilmi?
İlk gün 2 ped diğer günler 1 ped ve toplam 5 gün. Bu nasıl az ki ben anlamadım. Ben toplam 3 ped kullanmam nerdeyse

diğer aylara göre yani bir önceki aya göre en azından azdı ve kahverengi lekeye son gün falan dönüyordu bu sefer 2 gün kala kahverengi gelmeye başladı ve bitti
İlk gün 2 ped diğer günler 1 ped ve toplam 5 gün. Bu nasıl az ki ben anlamadım. Ben toplam 3 ped kullanmam nerdeyse

diğer aylara göre yani bir önceki aya göre en azından azdı ve kahverengi lekeye son gün falan dönüyordu bu sefer 2 gün kala kahverengi gelmeye başladı ve bitti
Anladım ama yerleşme kanaması bu şekilde olmaz

Yerleşme kanamasında pek bile kullanmazsın bu stresten az olur cok olur bünye ile takmayın bu kadar 2,3 gün ise adetsnzdir az azda gelse

Yerleşme kanamasında pek bile kullanmazsın bu stresten az olur cok olur bünye ile takmayın bu kadar 2,3 gün ise adetsnzdir az azda gelse

dediğim gibi oldu tamamen 6 ped kullandım toplam bitene kadar. 3 gün kan 2 gün kahverengi kan o önceki aydan biriken kan diyorlar her ay olan birşey ama kanama az olduğu için öyle düşündüm sadece

Belkide yumurtlama olmadığı için adetinizde az gelmiş olabilir..

Yerleşme kanaması leke şeklinde olur..

Yerleşme kanaması açık pembe gibi bisi hem zaten öyle ped falan kullanmazsiniz. Belki usuttunuz yada stres yada enfeksiyon. Bir ay bu şekilde oldu diye endişe etmenin anlamı da yok iki ay üst üste bunları yaşarsanız doktorunuza danışın iyi geceler :uykucu:

Back