Yardimci ola bilir misini

Aynurkaradas4921

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
2
0
1
24
Öncelik le merhabalar ben buralarda yeniyim 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim cocuk sahibi olmak için doktora gittim yumurtaliklarımın azaldığını söyledi doktor. Hiç bir şekilde adet düzensizliğim , hormon düzensizliğim falan yok yumurtalarım kendiliğinden çatlıyor. Ayın 13 ünde doktora gittim alttan muayenede sol yumurtaliğin çok iyi dedi ama kan tahlilinde sonucum düşük çıktı bu durumu yaşayan varmi ne yapmam gerek. Bana tüp bebek diyor .Eşim varikösel ameliyatı oldu ve ileri hareketlilik yavaş miş ilaç kullanıyor. Bu durumu yaşayan varmi

benimde yumurta rezervim azalmış dendi sizin gibi adetlerim hep düzenliydi ,ama ,eşimde sorun yoktu ,banada tüp bebek demişti doktor ,hazırlığa başlamıştık tüm tahlilleri yaptırdım en son rahim filmi çekti dr
herşey hazır adet dönemin başladığında gel başlatalım tüp bebeği dedi .ama o ay ben hamile kaldım doğal yollardan.birde eşimin sperm sayısına düşük dediler bence acele etmeyin yaşınız genç henüz .şuan kızım 49 günlük

Ay çok sevindim sizin adınıza Rabbım.bana da nasip eder inşallah bende rahim filmi çektirdim hiçbir sorun çıkmadı 1 kere aşılama yaptırdım eşimin değerleri düşük çıktı o sırada ürolojiye gitmesini söyledi doktordum varikösel varmış ameliyat oldu şuan da ileri hareketlilik yavaşmiş promenk diye bir ilaç yazdı doktor onu kullanıyor diğer aya tekrardan adetli iken gel dedi doktorum tekrar alttan muayenede edecek sıkıntı görürsem tüp bebeğe yönlendireceğim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…