- 15 Eylül 2008
- 1.188
- 45
- 44
-
- Konu Sahibi gelmesendeolur
ay ayrıca beyaz balinanın 1. ve 2. sınıflar için el yazısıyla hazırlanmış dünya klasikleri seti var 17 tane, 25 sayfa civarı sayfa sayısı, onları aldım oğluma. Masallar biraz değiştirilmiş, çocuklara yanlış mesaj vermeyecek düzeye getirilmiş, mesela pamuk prenses ve yedi cücelerde presns, prensesi öpmüyo, ya da normalde orjinal masalda iyi karakter hırsızlık yaparken bunlarda zaten bu altınlar onlarındı diye kıvrılmış:hulya:
canım ejderha avcıları okulu ve haylazlar okulu hikaye kitapları setleri var, çocuklar çok seviyor diyolar ama benimki daha 1. sınıf olduğu için almadım, carfurda baktım ejderha avcıları okulu daha macera tarzı, haylazlar okulu daha komik. Sanırım senin çocuğun 2. sınıf, kızın varsa eğer bide Katie Kazoo'nun okul maceraları diye bi hikaye seti var. aslında bunların ilk kitaplarını alıp beyenirse bitirdikçe alıp seriyi tamamlayabilirsin. ben seneye öyle yapayım diyorum, çünkü 1. sınıfta masallardan sıkılcaklar zaten, daha sürükleyecek kitaplar olmalı
ben geçenlerde morpa kampüsün testlerini almıştım, deneme sınavı, kitapçıklı, optik formlu falan, güzeldi bence, 3. sınıf için olanıda vardı bi bak derim, d&r dan aldım ben, 6 tane var içinde 12 lira civarıydı sanrıım
Merhaba hala arıyormusunuz bilmiyorum ama uygun yayınları iyi biz her yıl sınıf olarak onu kullanıyoruz ve ben evde morpa kampüs ten çalıştırıp sınav yapıyorum net üzerin den yapılıyorilkokul 3 sınıf için en iyi test kitap ve soru bankaları hangi yayın bilgisi olan var mı lütfen ???