Yardimci ablaa

Çantanızı saklayın bulamayacağı bir yere,sadece ona vereceğiniz parayı koyun bir kenara (eskiden para aldigini düşündüğünüz yerlerden birine,çekmece,çanta herneyse)evde sadece ikiniz olun,gün sonunda giderken para vermek üzere koyduğunuz yere gidin para ordaysa o almıyordur yoksa sorarsıniz 'sana vereceğim para buradaydı,aldın herhalde'diye. Eğer oysa büyük ders olur.

Haklısınız ama ihtiyacı olduğu için alıyorsa konusmalimiyim yoksa ayak mi çekmeliyim karar veremediğim için görüş almak istedim.
Ihtiyaci için bile olsa hırsızlık yapan birini eve sokmamalisiniz. O kadar ihtiyacı varsa neden 100 lirayı almadı? Kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyor belli ki. Yarın bir gün hesap sorduğunuzda hırsız olsam 100 tlyi alırdım diyecek. Siz eminim dediğiniz için ablayı hırsız ilan ettim, yanlış anlaşılmasın. Bırakın eve sokmayı, selam bile vermem. Hırsızlık affedilecek kabahat degil

geçmiş olsun....evden kendinizden uzaklaştırın yeter
şükür fark etmişsiniz,inanın başka söze gerek yok...konuşmanız da anlamsız
cevap vermeyin hiç yazdıklarına

Eşimin saati kaybolmuştu. Şimdi o almasa bile aklıma acaba geliyor. İnsanı zorla günaha sokuyor. Belki aldı bilemiyorum.

Çantanızı saklayın bulamayacağı bir yere,sadece ona vereceğiniz parayı koyun bir kenara (eskiden para aldigini düşündüğünüz yerlerden birine,çekmece,çanta herneyse)evde sadece ikiniz olun,gün sonunda giderken para vermek üzere koyduğunuz yere gidin para ordaysa o almıyordur yoksa sorarsıniz 'sana vereceğim para buradaydı,aldın herhalde'diye. Eğer oysa büyük ders olur.

Galiba tek olunca almıyor bi kaç para varsa içinden alıyor sözde anlamayacagim

Allahım nasıl bir dünyada yaşıyoruz. .
bence artık ihtiyacım yok gelme de ..
güven olmadıkça olmaz. .

X