Yardimci ablaa

Cagirmayin tabiki de.yazik yaa iyiliginize ihanet ediyor.
Cok zorda olabilir ama bu harama el uzatmasini gerektirmez
10 kurusumuz olmayinca otobuse binmeyen insanlcariz bizler...
Guvenmedigiz kisileri tabiki evinizi cocuklarinizi emanet etmeyin

Paralarınızın arasına "Benden izinsiz para aldığını biliyorum ve seni kırmak istemiyorum bu yüzden işin bittiğinde hiçbir şey olmamış gibi davranacağım fakat artık birlikte çalışmamız doğru değil" gibisinden bir not bıraksanız. O alıyorsa notu görür ve bir daha evinize gelmez o almıyorsa da zaten notu görmez işine aynı şekilde devam eder.

Buraya konu acarken cok dusundum. Daha onceki konumda buna benzer bir durumdu ve ben bu konularda cok takintiliyim. Ama isin icinden cikamadigim icin yaziyorum.Bir ablamiz var kocasından boşandı. Zor günler geçiriyor. İş yerim varken yanımda çalışıyordu. Şimdi evde ara sıra yardıma geliyor. Çocuklar geç kalktığı için 12 ile 5 arası geliyor. 60 tl anlaştık ama her zaman yardım ediyorum. 10 20 fazla veriyorum.bi kac ay once cekmecemde toplu duran paralarimin icinden 50 tl almis o gidince tesadufen fark ettim. Uzun bir süre cagiramadim. Tekrar geldiginde ortada bişey bırakmadım. İşten ayrılmış ihtiyacı vardır diye 100 tl verdim almadı 70 lira verdim. Giderken bir fark ettim çantada 50 tl yine eksik. Biz onunla anlasmistik haftada iki gün bana yardıma gelecekti yarın geleyim mi diye soruyor. Nasıl tavır takinacagimi şaşırdım. Acaba önceden de yapiyormuydu? Arıyor yarın geleyim mi diye.. yoksa bildiğimi soylemelimiyim?
Kimseye gözünüzle görmeden iftira atmayın bence çünkü 100 verdim almadı diyorsunuz 70 almış paragöz veya bu tarz insan olsa kabul eder di ? Başkası almış olamaz mı hep bile bile gelmez bence anlıyacağınızı .Bence çaktırmadan deneyin ogün çocuklar evde olmasın bi yere koyun ve çaktırmadan deneyin.Eğer yapıyorsa çok günah ve ayıp ama emin olmadan yapmayın demeyin yoksa çok kötü vicdan yaparsınız ?

Geldiğinde kamerayı çekim moduna falan alsaydınız da ispat olsaydı keşke elinizde.
O zaman rahatça söylerdiniz ve aklınızda acaba olmazdı.

canım valla ne kadar söylesende redde icek daha bide vicdanınla oynucak ki o yapmışsa eğer birkaç hafta önce benimde param çalındı her şey kesin olduğu halde reddetmişti. hiç bulaşma uzak dur eğer eminsen o olduğuna

durumu kötü olabilir ama bu hırsızlığını affettirmez sonuçta siz ona yardım etmeye çalışıyorsunuz. belki iş yerinden de çalıyordu fark etmemiştiniz.
bir daha çagıracaksanız paranın oldgu yere bir gizli kamrea koyun %1000 emin olursunuz ve ona söylersiniz en azından bir daha başkasından para çalmaz ona da iyilik olur sonuçta hırsızlıgına son vermiş olacaksınız

Paraların oldugu bölgeyi gizlice çekecek kamera yerleştirin.
Fazla TV izliyorum ama sanki işe yarar gibi o_O

Paranızı çaldığına eminseniz ne yapayim diye çok fazla düşünüyorsunuz bence.sizin 5 dklik dusunmenize değmez hiyanet etmiş resmen.hirsiz sonuçta. (Eminseniz tabi)istemiyorum seni bir daha o kadar deyin geçin. Aramayın sormayın cevap vermeyin.ciksin gitsin hayatınızdan.

2 defadır aynı olayı yaşamışsınız başka ihtimal gelmiyor insanın aklına bence sizin farkettiğinizi anladı o yüzden bonkör davranmaya çalışmış olabilir verdiğiniz parayı almayarak başka şeyleri bile almış olabilir ne olursa olaun hırsızlık hoş bi şey değil bence bi daha evinize alamayacağınızı ve güvenin sizin için çok önemli olduğunu anlatın bidaha yapmasın die

paraların olduğu yere bu sefer bir not bırakın. yaptığı şeyin farkında olduğunuzu bir daha kendisiyle çalışmak istemediğinizi yazın. eğer alan oysa utanır bir daha sizi arayamaz bile eğer alan o değilse zaten görmeyecektir bile notu.

Kadın belki de yapmiyordur. Cocuklar almis olabilir mi? Cocuklari bir sıkıştirin bence

Kadın belki de yapmiyordur. Cocuklar almis olabilir mi? Cocuklari bir sıkıştirin bence

Benim çocuklarım küçük paraların olduğu yere ulasamazlar biri 1 yaşında diğeri 2.5 zaten çantada 2 ellilik bir yüzlü vardı ona verecektim ellikleri vermedim bozuk bana kalsın diye 100 verdim sonra o almayinca 5o nin teki var teki yok

Eşim bu ara istemiyor yardimci dedim. Ararsada başkasıni bulduğumu söylerim. Anladigimi anladı hala ağız arıyor watsap tan gerçekten anladımi anlamadı mi diye? Artık kimseye guvenemeyecegiz.

kadın değil de çocukların alıyor olmasın?

Eşim bu ara istemiyor yardimci dedim. Ararsada başkasıni bulduğumu söylerim. Anladigimi anladı hala ağız arıyor watsap tan gerçekten anladımi anlamadı mi diye? Artık kimseye guvenemeyecegiz.
Bence sizin farkettiğinizi anladı daha öncesinde de resmen denemiş sizi anladınız mı anlamadınız mı die gurur meselesi yapıyormuş gibi çok güvenmediğiniz hiç kimseyi evinize almamalısın bence

Çocukların alıyordur diye ısrarla soran arkadaşlar çocuklarım daha Paradan anlayacak yaşta değil 1 ve 2.5 yaşında üst çekmecelere ulasamazlar daha Tabure ile bile çıkıp uzanmayi bilmiyorlar nasıl alsın. üstelik hadi aldı diyelim hepsini alır dağıtır. İçinden bi tane almaz.

X