Cilt Bakımı Ürünleri yardıma ihtiyacım var

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bayyz

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
465
11
arkadaşlar ben cildimde son zamanlaarda siyah noktaların ve sivilcelerin artmasından çok sikayetciyim istiyorum ki pürüzsüz bi cildim olsun şu kavak yellerindeki aslı gibi nasıl bi temizelme ürünü kullanmalıyım tavsiyesi olan varmı bu arada burnum elmacık kemiklerim ve cenemde siyah noktlar yoğunlukta şimdiden teşekkürlerr

ilk başta cildine uygun bir temizleyici al ve sabah akşam temizle.haftada bir yada 2 kezde kil maskesi yap birde her gece tüm yüzüne bepanten sür temizledikten sonra.gündüzde güneş koruyucu kullan.ben bunların çok faydasını gördüm.fazla ürün fazla sorun demek bence .

canım tavsiye için teşekkürler ama ben marka istiyorumm yaa kullandığın markayıda paylasırsan çok sevinirimm:KK71:

okadar çok şey denedimki....
ilk önce la roche effaclar jel kullandım bitene kadar iyi temizledi ama etkisiz gibi geldi.sonra bi kaç jel daha denedim avene,neutregena,olay....bunlarda fos çıktı.şimdide dönüşümlü olarak olay jel ve biberiyeli sabun kullanıyorum.güneş koruyucumda la roche posay süt gibi çooook memnunum.bide yeni bir doğal ürün deniyorum masake krem tonik .ama bitince bidaha almıcam.normalde kil maskem innova çok iyi.

Son düzenleme:
X