• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri yardıma ihtiyacım var

unayse_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
48
0
86
30
Samsun
http://img253.yukle.tc/images/68718880_65136th3.jpg

arkadaslar ben bu elbiseyi çok beyendim .internette dolasırken buldum
ben 15 yasındayım tabi ebdne böyle durmaz ama biras küçük oynamayla diktircem inşallah
dayımın oglunun nişanı var orda giyicem hemde sevgilimin ablasının nişanı:kedi:onun için sizce güselmi ya bide ben beyaz tenliyim az bişi yazdım ondna sizce nasıl gider

bütün yorumlar için simdiden tesekkürler

http://img253.yukle.tc/images/68718880_65136th3.jpg

arkadaslar ben bu elbiseyi çok beyendim .internette dolasırken buldum
ben 15 yasındayım tabi ebdne böyle durmaz ama biras küçük oynamayla diktircem inşallah
dayımın oglunun nişanı var orda giyicem hemde sevgilimin ablasının nişanı:kedi:onun için sizce güselmi ya bide ben beyaz tenliyim az bişi yazdım ondna sizce nasıl gider

bütün yorumlar için simdiden tesekkürler

cnm elbise çok şık ama yaşın daha 15. biraz ağır kaçar sanki sana. ağır şık ama daha kısa modeller tercih et bence. renk olarakta beyaz tenliysen bu renk çok güzel açar seni die düşünüorum.. sewgiler...

15 yaşındaymışsın bu elbise seni çok olgun gösterir... sen mezuniyet elbiseleri yaz birde o şekilde internertte arama yap canım... eminim yaşına daha uygun modeller bulucaksın

canım bence de yaşına çok uygun bir elbise değil.. renk çok hoş.. fakat arkası kuyruk gibiolan yeri olmasın sana daha uygun olur... öndeki diz boyu alınırsa ölçü olarak tam sana göre olur... hem yaşını ve seni ön plana çıkarır böylece...

Arkadaşlar aktılıyorum yaşına ağır kaçar elbise ama rengi süperrrr
Sana da çok yakışır canım

canım sana göre samsunda cok daha cici modeller var kısa bir model düşün kat kat yada hafif kabarık
modalina ve ellilerin büyük mağazasında görmüştüm hiç diktirmeye uğrasma bence a.s.

Back