Zaten şişmesi yok mu mahfedioBenimde sol gogsum sisti tas gibi ve ucunda kirmizi kabarcik var aciyor,bende zeytinyagi ve madacassol krem suruyorum,sag gogsumle emziriyorum,soldakinide sağıp veriyorum,cok zor bir durum
Seninde sertlik varmi memede iki memede farklimi biri yumusak mı,agri yapmaya basladi acile gitmeyi dusunuyorum bilmiyorum nabicamiZaten şişmesi yok mu mahfediobende bugun sağmaya başladım sağıp kaşıkla vercem bi iki gun . Insallah memeyi unutmaz . Doymuo die.dusunmek zaten canimi cok sikio
Bi memeden emzirioz digeri kalio ya iste benim kalan gogsum hep sisio . Ya iki gogsumu ayni anda verecem ki imkansiz yada biri hep sisecek . Sen ne zaman dogum yaptinSeninde sertlik varmi memede iki memede farklimi biri yumusak mı,agri yapmaya basladi acile gitmeyi dusunuyorum bilmiyorum nabicami
Yeni dogum yaptiysan dogumdan sonra 3 4 haftaya kadar normalmis şişmesi. Sakin şişen göğsünü kesme memeden biraz sık disini yada sağarak verSeninde sertlik varmi memede iki memede farklimi biri yumusak mı,agri yapmaya basladi acile gitmeyi dusunuyorum bilmiyorum nabicami
1 bucuk ay oldu dogum yapali,sol gogsum yumusadi biraz ama ucundaki kucuk kirmizi kabariklik duruyo su toplamasi gibi,acısada emziriyorum sonra ikisinide sağıyorum.Bi memeden emzirioz digeri kalio ya iste benim kalan gogsum hep sisio . Ya iki gogsumu ayni anda verecem ki imkansiz yada biri hep sisecek . Sen ne zaman dogum yaptin
Ne yap bilio msn . Saglik ocagina git orda şırınga ile çeksinler sütünü belki tikanma olmustur bendede ayni sey oldu1 bucuk ay oldu dogum yapali,sol gogsum yumusadi biraz ama ucundaki kucuk kirmizi kabariklik duruyo su toplamasi gibi,acısada emziriyorum sonra ikisinide sağıyorum.
O cok iui bir krem faydasini gorursun biraz daha sabir gececek yanlis emzirme gogusunun pembe kosmini komple agzina koydurdur sadece ucunu koymaki yara olmasin birde ayva cekirdegininbir gece oncesinden 1 yemek kasigi suya koy ertesi gun jel halinde olur onu sur baya bir faydasi olurArkadaşlar bebegim 20 gunluk . Hala emzirirken gogus ucu agrisi cekiorum . Uclari parcalando resmen kullanmadigim hap ilac krem kalmadi en son dun gogus ucu silikonu aldik oda ise yaramadi bebegim dpymuodu. Lanolin die bi krem aldik onu kullaniom daha faydasini gormedim napcami bilmiorum bunu yasayan var mi
Bende ağzini actiramiyorum gogus ucumu yakaliyo nasil yapmam lazimO cok iui bir krem faydasini gorursun biraz daha sabir gececek yanlis emzirme gogusunun pembe kosmini komple agzina koydurdur sadece ucunu koymaki yara olmasin birde ayva cekirdegininbir gece oncesinden 1 yemek kasigi suya koy ertesi gun jel halinde olur onu sur baya bir faydasi olur
Benim yara gecti madacassol krem al iyi geliyorZaten şişmesi yok mu mahfediobende bugun sağmaya başladım sağıp kaşıkla vercem bi iki gun . Insallah memeyi unutmaz . Doymuo die.dusunmek zaten canimi cok sikio
Gercekten gecti mi . Ne guzel yaa . Ben bu sabahada aglayarak uyandimBenim yara gecti madacassol krem al iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?