- 1 Mart 2020
- 21
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi bernaes340
-
İnşallah haber ver mutlaka inşallah hamilesinizdirCanım bende gebelık olsun ıstıyorum yarın kan verıcem bu belırtıler bende de var bılemıyorum kı ınsallah ıkımızde de vardır❤
Ben de yüz güzelleşir diye duydum benim 7 gün var her yerim sivilce doldu sanırım regli olacağımTam anlamiyla gebelik belirtilerim bunlardi.
Ek olarak göğüslerde sisme ve adet oldum olucam hissi ve yüzde puruzsuzlesme vardi.
Benim reglim geçtikten sonra puruzsuzlesmisti sanirim. Hamile olmadigimi dusundugum icin hormonlarım bozuldu sanmistim sogan suyu falan içmiştim. Maalesef o gebeliğimde kaybettim . Insallah bu ay hamileyizdirBen de yüz güzelleşir diye duydum benim 7 gün var her yerim sivilce doldu sanırım regli olacağım
Üzüldüm canım bir daha adetin geçtiğinde varsa da yoksa da test yapmadan öyle şeyler yapma canım allahım en kısa zaman nasip etsin inşallahBenim reglim geçtikten sonra puruzsuzlesmisti sanirim. Hamile olmadigimi dusundugum icin hormonlarım bozuldu sanmistim sogan suyu falan içmiştim. Maalesef o gebeliğimde kaybettim . Insallah bu ay hamileyizdir
Canim dogum kontrol hapi kullanıyordum gebelik düşünmüyordum 1 aylık evliydim. Ve doktor hicbir korunma yonteminin % 100 olmadığını söyledi. Düşükte buna bagli değil dedi. Kalp atisini falan duymustuk sonradan kalp atisi durdu. 1 bucuk sene oldu bidaha hamile kalamadim.Üzüldüm canım bir daha adetin geçtiğinde varsa da yoksa da test yapmadan öyle şeyler yapma canım allahım en kısa zaman nasip etsin inşallah
Kan verdiniz miCanım bende gebelık olsun ıstıyorum yarın kan verıcem bu belırtıler bende de var bılemıyorum kı ınsallah ıkımızde de vardır❤
Bide çok uyuyorum ya daha şimdi uyandımTam anlamiyla gebelik belirtilerim bunlardi.
Ek olarak göğüslerde sisme ve adet oldum olucam hissi ve yüzde puruzsuzlesme vardi.
Bu kişiden kişiye değişir bence benim ablamın yüzü sivilce dolmuştu yengemi lekeler basmıştıBen de yüz güzelleşir diye duydum benim 7 gün var her yerim sivilce doldu sanırım regli olacağım
Ne zaman başladı peki belirtilerinizTam anlamiyla gebelik belirtilerim bunlardi.
Verdim canım sonucu beklıyorum ne dıyım hakkımızda hayırlısı ne ıse Allah onu nasip etsinKan verdiniz mi
Regle yakin başlamıştı regl tarihinden sonra artıyor*
Ne zaman başladı peki belirtileriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?