Gebeliğe Hazırlık Yardıma ihtiyacım var tecrübeli anneler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernaes340

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
21
9
1
24
Benim reglime 6 gün var ve birkaç gündür sık idrara çıkma aşırı gaz ve agrısı arada bir gelen kasık agrım var belim çok agrıyor bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi daha önce buna benzer bir durumla karşılaşan var mı

Canım bende gebelık olsun ıstıyorum yarın kan verıcem bu belırtıler bende de var bılemıyorum kı ınsallah ıkımızde de vardır

Genelde okuduğum belirtiler benimde bunlar ama sık idrara çıkma enfeksiyonda olablr benmde sormak istediğim bi sorum var en son 26 Ocak’ta adet gördüm iki gün önce test yaptım negatf normalde adetim erken olur ama geç olmaz aynı durumu yaşayan var mı

Tam anlamiyla gebelik belirtilerim bunlardi.
Ek olarak göğüslerde sisme ve adet oldum olucam hissi ve yüzde puruzsuzlesme vardi.

Tam anlamiyla gebelik belirtilerim bunlardi.
Ek olarak göğüslerde sisme ve adet oldum olucam hissi ve yüzde puruzsuzlesme vardi.
Ben de yüz güzelleşir diye duydum benim 7 gün var her yerim sivilce doldu sanırım regli olacağım

Ben de yüz güzelleşir diye duydum benim 7 gün var her yerim sivilce doldu sanırım regli olacağım
Benim reglim geçtikten sonra puruzsuzlesmisti sanirim. Hamile olmadigimi dusundugum icin hormonlarım bozuldu sanmistim sogan suyu falan içmiştim. Maalesef o gebeliğimde kaybettim . Insallah bu ay hamileyizdir

Benim reglim geçtikten sonra puruzsuzlesmisti sanirim. Hamile olmadigimi dusundugum icin hormonlarım bozuldu sanmistim sogan suyu falan içmiştim. Maalesef o gebeliğimde kaybettim . Insallah bu ay hamileyizdir
Üzüldüm canım bir daha adetin geçtiğinde varsa da yoksa da test yapmadan öyle şeyler yapma canım allahım en kısa zaman nasip etsin inşallah

Üzüldüm canım bir daha adetin geçtiğinde varsa da yoksa da test yapmadan öyle şeyler yapma canım allahım en kısa zaman nasip etsin inşallah
Canim dogum kontrol hapi kullanıyordum gebelik düşünmüyordum 1 aylık evliydim. Ve doktor hicbir korunma yonteminin % 100 olmadığını söyledi. Düşükte buna bagli değil dedi. Kalp atisini falan duymustuk sonradan kalp atisi durdu. 1 bucuk sene oldu bidaha hamile kalamadim.

Kızlar yardımcı olurmusunuz adetimin 4 gün geçti gün ayın 11de test yaptım negatif cıktı 10 sonra tekrar verceğim şu 3 4 gündür kasıklarım sızım sızım sızlıyo ha oldum ha olucam diyorum mütiş bi akıntım var yalnız sunu merak ediyorum birşeyi ittirirken birşeye uzanırken sızlamalar batmaya dönüşüyo bu belirti gebelik belirtisi mi tecrübeli arkadaslar yardımcı olur musnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…