• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardima ihtiyacim var:(fethiyede yalnızlıktan ölücem

Öyle dmeeyin zaten çok genç anne oldum daha hiçbirşey almadım bile foruma yazdığımdan beri çok rahatladım ama hakikatten evde sıkılmamaya başladım pskolojik demekki kadın olmak ne zor :)

Masallah cokda güzelsiniz bence resim koymayin nazara gelebilirrsiniz
insallah saglikla bebeginiz ve siz dünyaya gelir vede cok mutlu Günler yasarsiniz

Masallah cokda güzelsiniz bence resim koymayin nazara gelebilirrsiniz
insallah saglikla bebeginiz ve siz dünyaya gelir vede cok mutlu Günler yasarsiniz
Çok teşekkür ederim o sizin güzel görüşünüz amin allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin

Çok teşekkür ederim o sizin güzel görüşünüz amin allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin
Amin insallah hamileliginizde rahat gecer kendinize iyi bakin belki sizin gibi hamile hanimlar icin kurs vardir güzel arkadaslik kurabirsini,arastirin:nazar::anneadayı::KK46::nazar:

Merhaba herkese ben istanbul atasehirde yasayan hem universiteye gidip hem iyi bir spor tesisinde calisarak hayata devam ediyordum.gelirim ve sosyal cevrem cok iyiydi ama istanbulda hem okula gitmekten çünki kocaeline gidip geliyordum hergun hemde işe gitmekten (ailem olmadığı için geçimimi sağlaamak için mecburdum) çok yorulmuştum eşim ile tanıştığımızda samsunda yaşıyordu yukardaki sebeplerden yanına taşınmayı kabul ettim normalde planımızda samsunda biraz dinlenip para biriktirip istanbula gelip sarıyerde sspor stürdyosu açmaktı (ben beden eğitimciyim) fakat işler değişti istanbul kirli gelmeye başladı bizde daha dingin bir hayat ve huzurlu olmak için fethiyeye yerleşmeye karar verdik burada buyuk bir otelde ikimiz birden konaklayarak çalışıcaktık eşim doktor bende spor bölümüyle ilgili birşeyler yapıcaktım fakat tam işe başlarken hamile olduğumu öğrendik benim iş iptal oldu eşşm otelde çalışıyor.hamileliğimin 3.5 ayındayım kafayı yemek üzereyim hiç bilmediğim bir şehirde 0 sosyal çevreyle onun gelmesini bekliyorum işten çalıştığı otel 5 yıldızlı o yuzden orada yemek yemesine izin veriyorum birde çalıştığı otelde spor yapmak iatiyor evede gelme istersen diye çıkıştım artık sizcede bu haksızlık değilmi ne yapıcağımı bilemiyorum sabah aksam ağlıyorum hamileliğim planda değildi ve şimdi fethiye bna cehennem oldu :KK43: haksızmıyım sizce ne yapmalıyım
Sizinle aynı dönemlerde doğum yapacağız :) Bizde istanbulda yaşıyoruz ama bir iki sene içinde buradan kaçmayı düşünüyoruz. Listemize başında fethiye ve Muğla'nın başka bi iki ilçesi var :) Acikcasi şu an bana oralar cennet gibi geliyor. Istanbul un kalabaligindan trafiginden pisliginden çok bıktık. Hiç çevreniz yok mu. Yoksa bile yaz geliyor oralar hareketlenir. Kimse olmasada gündüz denize girmek akşam söyle bir sahilde turlamak yeter sanki insana :) Hem bugünler geçici. Bebek biraz büyüyünce calismaya baslayacaksaniz sıkılmaya vaktiniz olmaz sanırım. Kıymetini bilin orada olmak için neler vermezdim

Merhaba, bizde İstanbul'da yaşıyoruz ben doğma büyüme buralıyım. Eşim çok bunaldığı ve çocukları ufak bir yerde büyütmek istediğinden dolayı Fethiye'ye yerleşmeyi düşünüyoruz. Bu hafta içi gidip okul ev bakıcaz açıkcası benimde korkularım var tüm ailem arkadaşlarım çevrem burada alışabilecek miyim hiç bilmiyorum? Siz ne yaptınız birazda olsa alışabildiniz mi? Rica etsem birazda gözlemlerinizi yazabilir misiniz?

Merhaba yeni adapte olabildim çok şükür gebeliğim stresiyle birleşince çok zorlandım başta buraya yerleşicekseniz kesinlikle çalışa yerleşin ankara ve istanbuldan gelenler ve fethiyenin keyfini çıkartabileceğiniz huzurlu hayatı bulabileceğiniz tek yer burası taşyaka var çarpık kentleşme ve her ne kadar havuzlu site olsalarda konumlanmış insanlar ters açıkcası burada bir köylü kurnazliği diye birşey var hayat istanbula göre çok pahalı çünki altarnetif az gelmeden tekrar haberleşelim tfen şimdi harika bir siteye taşınıyoruz daha önce merkezde oturuyorduk insanlar kaba inanılmaz kaba sokaklarda televizyon izliyorlar felaket gürültü var istanbul ataşehirde oturuyordum ben daha sessizdi resmen ama çalış özellikle üst yol civarı öyle değil birde biz 1100 lira kira veriyoruz 3+1 e ev sahipleri kıştan kiracılara evleri verip yazın boşaltmasını istiyorlar günlük kiraya verebilmek için sakın yazın taşınmaya kalkmayın dandik villalar günlüğü 500lia falan diyor .hayat saçma bir şekilde pahalı :)ama hepimiz biliyoruz doğası harika

Merhaba yeni adapte olabildim çok şükür gebeliğim stresiyle birleşince çok zorlandım başta buraya yerleşicekseniz kesinlikle çalışa yerleşin ankara ve istanbuldan gelenler ve fethiyenin keyfini çıkartabileceğiniz huzurlu hayatı bulabileceğiniz tek yer burası taşyaka var çarpık kentleşme ve her ne kadar havuzlu site olsalarda konumlanmış insanlar ters açıkcası burada bir köylü kurnazliği diye birşey var hayat istanbula göre çok pahalı çünki altarnetif az gelmeden tekrar haberleşelim tfen şimdi harika bir siteye taşınıyoruz daha önce merkezde oturuyorduk insanlar kaba inanılmaz kaba sokaklarda televizyon izliyorlar felaket gürültü var istanbul ataşehirde oturuyordum ben daha sessizdi resmen ama çalış özellikle üst yol civarı öyle değil birde biz 1100 lira kira veriyoruz 3+1 e ev sahipleri kıştan kiracılara evleri verip yazın boşaltmasını istiyorlar günlük kiraya verebilmek için sakın yazın taşınmaya kalkmayın dandik villalar günlüğü 500lia falan diyor .hayat saçma bir şekilde pahalı :)ama hepimiz biliyoruz doğası harika

Merhaba, biz Fethiye'ye geldik iki tane de özel okul gezdik ama beklentilerimizin çok altındaydı malesef. Buraya taşınma fikri bizim için artık olumsuz, sırada Bodrum var bir de oraya bakıcaz.
Sizin alışmaya başlamanıza sevindim iyi bir hamilelik kolay doğum geçirmenizi dilerim.

Çok teşekkür ederim fethiye göcekle ilgilenebilirsiniz belki orası çok daha kaliteli özellikle yabancı dil konusundannormal okuldaki çocuklar bile en az 2dile sahip ama daha dingin siz sıkılabilirsiniz :)

Uzun süre Fethiye'de yaşamış biri olarak söylüyorum ki Türkiye'nin en güzel yeri cennet gibi tabiri için var sanki orası yapcak iş konusuna gelirsen evet çalışmak dışında yapıcak bişey yokçevre edinmek için ama samimiyet vardır mahallelerde bir mahallede oturmaya başlasanız hemen sahiplenirler sizi ve günler sıkıcı olmaktan çok eğlenceli olur. Maddi durumunuzda iyiyse tekne turlarına saklıkent turlarına katılabilirsiniz hamilesiniz ama hasta değilsiniz bisiklet kiralayıp Fethiye'de çok güzel yerler var gezmeye karagözler gibi oralara gidebilirsiniz Çalış'a gidip yürüyüş yapabilirsiniz bir kitap alıp sahilde şezlonga uzanıp okuyabilirsiniz
Merhaba, bizim de Fethiye ye yerlesme gibi ciddi bir dusuncemiz var. Biz tatiller kismini biliyoruz uzun yillardir. Ankarayi kiraya verip orada kiraya cikmayi planliyoruz oncelikle. Cok eski bir evde oturmak istemiyoruz, yeni ve temiz olmasi, ozel okullara yakin bolgede oturmak istiyoruz ya da araba kullanmadan tek aracla okula ulasacagimiz bir guzargah olmasi onemli. Yani arabanin kimde kaldigi cok dert olmasin istiyoruz. Arastirdigimiz kadariyla ozel lise iki tane var, bu liseler hakkinda bilginiz var mi? Egitim basarilari, ogretmen maaslari gibi... cikip fen lisesinden anadolu lisesine gelinir mi? Biraz fikrimiz olursa belki bu yaz orali olabiliriz, oyle niyetliyiz...

Turistik yerler yazın canlıdır ve genelde yaşlılar yaşar. Aslında bunları önceden düşünmeniz lazımdı.esiniz de bi yandan haklı.surekli tasinmak da yorar.
Aslında samsun güzel şehir orda kalsaydınız bu kadar sıkılmazdınız bence

Merhaba, bizim de Fethiye ye yerlesme gibi ciddi bir dusuncemiz var. Biz tatiller kismini biliyoruz uzun yillardir. Ankarayi kiraya verip orada kiraya cikmayi planliyoruz oncelikle. Cok eski bir evde oturmak istemiyoruz, yeni ve temiz olmasi, ozel okullara yakin bolgede oturmak istiyoruz ya da araba kullanmadan tek aracla okula ulasacagimiz bir guzargah olmasi onemli. Yani arabanin kimde kaldigi cok dert olmasin istiyoruz. Arastirdigimiz kadariyla ozel lise iki tane var, bu liseler hakkinda bilginiz var mi? Egitim basarilari, ogretmen maaslari gibi... cikip fen lisesinden anadolu lisesine gelinir mi? Biraz fikrimiz olursa belki bu yaz orali olabiliriz, oyle niyetliyiz...

Konu sahibi en son 2015 de girmiş foruma, yani size pek yardımcı olamaz gibi sanki

Doktor ve otel tam anlamadim fake gibi konu 😏

Merhaba herkese ben istanbul atasehirde yasayan hem universiteye gidip hem iyi bir spor tesisinde calisarak hayata devam ediyordum.gelirim ve sosyal cevrem cok iyiydi ama istanbulda hem okula gitmekten çünki kocaeline gidip geliyordum hergun hemde işe gitmekten (ailem olmadığı için geçimimi sağlaamak için mecburdum) çok yorulmuştum eşim ile tanıştığımızda samsunda yaşıyordu yukardaki sebeplerden yanına taşınmayı kabul ettim normalde planımızda samsunda biraz dinlenip para biriktirip istanbula gelip sarıyerde sspor stürdyosu açmaktı (ben beden eğitimciyim) fakat işler değişti istanbul kirli gelmeye başladı bizde daha dingin bir hayat ve huzurlu olmak için fethiyeye yerleşmeye karar verdik burada buyuk bir otelde ikimiz birden konaklayarak çalışıcaktık eşim doktor bende spor bölümüyle ilgili birşeyler yapıcaktım fakat tam işe başlarken hamile olduğumu öğrendik benim iş iptal oldu eşşm otelde çalışıyor.hamileliğimin 3.5 ayındayım kafayı yemek üzereyim hiç bilmediğim bir şehirde 0 sosyal çevreyle onun gelmesini bekliyorum işten çalıştığı otel 5 yıldızlı o yuzden orada yemek yemesine izin veriyorum birde çalıştığı otelde spor yapmak iatiyor evede gelme istersen diye çıkıştım artık sizcede bu haksızlık değilmi ne yapıcağımı bilemiyorum sabah aksam ağlıyorum hamileliğim planda değildi ve şimdi fethiye bna cehennem oldu :( haksızmıyım sizce ne yapmalıyım

İstanbul'da yaşayıp hem orada okuyup hem çalışıp sonra Fethiye gibi güzel bir yere gidip dertlenmeyin.. Hamilde olduğunuz için biraz da sıkıyorsunuzdur. Eşinizin çalıştığı 5 yıldızlı otele gidip siz de orada yemek yiyebilirsiniz değil mi? Her gün farklı farklı güzel hamile kıyafetlerini giyip hem eşinizin yanında olursunuz hem de yemekle uğraşmazsınız.. Çocuk doğunca da zaten onunla ilgilenirsiniz..

Hadi aaamaa dostum bir de aktif üyeymişsiniz. Konu hortlatırken keşke biraz daha dikkatli olsanız.
Konu eski, konu sahibi de, mesajını alıntıladığınız üye de uzun süredir foruma giriş yapmamış.
Belki yeni bir konu açıp orada yaşayan ve ya bilgisi olan arkadaşlardan fikir edinebilirsiniz.

Hadi aaamaa dostum bir de aktif üyeymişsiniz. Konu hortlatırken keşke biraz daha dikkatli olsanız.
Konu eski, konu sahibi de, mesajını alıntıladığınız üye de uzun süredir foruma giriş yapmamış.
Belki yeni bir konu açıp orada yaşayan ve ya bilgisi olan arkadaşlardan fikir edinebilirsiniz.
Sorun ne biliyormusun lanet olasi hormon degisiklikleri :) hafizam bile balik hafizasina dogru gidiyor, neyse normalmis olurmus boyle seyler. Yeni bir konu acayim kem küm ....

Back
X