- 1 Mayıs 2015
- 17
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi Damlacan15
-
5 yıldızlı otellerde doktorlar calısıyor.Mesela Termal otellerde falan mutlaka doktor bulunuyor.Esiniz doktor ama neden otelde calisiyor??
Fotoğrafı ipadden yükledim :) bu instagramdan bi fotoğrafım cevaplarınız için çok teşekkürlerO değilde sizin profil resminiz neden screenshot yapılmış ona takıldım ben
Malesef şuan haöileler için aktif bir kurs yok bende eğitmenim hamile yogası yaptırabiliyorum yapabiliyorum ama yalnızlık depresyonu herhalde insanın canı tek başına bişey yapmak istemiyor birde burda birkaç aktif kurs buldum aslında ama o kadar işle alakası olmayan ve fizyolojiden anlamayan insanlar yaptırıyorki inanılmaz riskli güvenli bulmadım el işi vs kursları baktım yaz geldiği için onlarda bitmiş ama önerileriniz için çok teşekkür ederimHamileler için düzenlenen yoga ve da benzeri kurslarda mı yok? Sizin tek ihtiyacınız çevre edinmek, benim de ilk aklıma gelen kurs olmuştu ama olmadığını yazmışsınız.
Eşim göndermiyor diğer taraftan aslında sadece 1yıllık evliyim ondanda kopamamki :) evet bebişko doğunca hayat çok kolaylaşıcak inşallahbi kaç ay ailenizn yanına gitseniz sonra zaten dogum telaşı baslar hatta bir sene sonra sıkılıcak vakit bile bulamıyacaksınız bebek sayesinde
Otelde mi kalıyorsunuz peki,yoksa evde mi?Önerdim ama şiddetle tepki verdi buraya taşınmyı benim istediğimi söylüyor doğru fakat hamile değildim ve hiç böyle planlamamıştık şimdi bir kredi borcumuz var yüklü o yuzden kolayca taşınamıyoruz tabi ama hiç bilmediğim biryer ve sokağımız tatlı teyze ve amcalarla dolu tamam harika insanlar ama hadi dışarı çıkıp bi kahve içelim diyemiyorsunhamileliğimden dolayı hiççbir işe almıyorlar katılabileceğim bir kurs bile duzenlenmiyor burada işler çok yavaşmış tiyatro yok sinema biele yok vizyondan 1ay sonra geliyor filmler
kolaylaşacak mı zorlaşacak mıı bilemem :) her ne olucaksa tatlı olucak ama gece uykusuz kalmalar için aynı şeyi söyliyemicem :) siz bence bırakın sıkılmayı vaktiniz varken bol bolll uyuyunEşim göndermiyor diğer taraftan aslında sadece 1yıllık evliyim ondanda kopamamki :) evet bebişko doğunca hayat çok kolaylaşıcak inşallah
kolaylaşacak mı zorlaşacak mıı bilemem :) her ne olucaksa tatlı olucak ama gece uykusuz kalmalar için aynı şeyi söyliyemicem :) siz bence bırakın sıkılmayı vaktiniz varken bol bolll uyuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?