• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardima ihtiyacim vaar

Miamiaa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
122
29
18
30
Kizlar merhaba uzun zamandir yazmiyorum buraya ve kk yolu gözüktü :). Eweet sorun şu ki yaklasik 10 aydir evliyim ve cilgin gibi cocuk istiyoruz ama bi turlu olmuyo. Her dra gittigimde enfeksiyon oldugunu soyluyo. Bir cok fitil antibiyotik kullandim ama fayda etmiyor. İlaclar bittikten sonra tekrarliyor. İliski esnasinsa agri sonrasinda hafif ama gicik bir yanma ve gunlerce kahverengi akinti oluyo ama kotu kokulu degil. Bu enfeksiyondan illallah geldi bize. İnternette dolasirken sogan kuru diye birşey okudum enfeksiyona birebirmis ve cocuk sahibi olmayi kolaylastiriyormus. Deneyen varmi faydali oldumu ayrica 2 su bardagiyla kaynatilmasi gerekiyormus 5 ile 7 gun icilecek ama olcegi yazmıyor bilen varmi ?? Cok uzun oldu ama lutfen bildiklerinizi benimle paylasin kizlar

Denemekten zarar gelmez ben kullandım ve tamamen enfeksiyonum yok oldu istersen başlamadan idrar tahlili yaptır bir de kullanıp bitince yaptır ardaki farkı göreceksin ben öyle yapmıştım kullanınca da akıntında artış oluyor ilk başlarda olmasada son günlerde mutlaka oluyor iltihabı söktürücü özelliği var :kahve:

Denemekten zarar gelmez ben kullandım ve tamamen enfeksiyonum yok oldu istersen başlamadan idrar tahlili yaptır bir de kullanıp bitince yaptır ardaki farkı göreceksin ben öyle yapmıştım kullanınca da akıntında artış oluyor ilk başlarda olmasada son günlerde mutlaka oluyor iltihabı söktürücü özelliği var :kahve:
Peki gunde ne kadar icilecek açmi tokmu kullanilacak? Bunu kullanirken esimden uzak durmalimiyim ?

Peki gunde ne kadar icilecek açmi tokmu kullanilacak? Bunu kullanirken esimden uzak durmalimiyim ?
Yemeklerden 10 dk önce sabah öğle akşam ılık şekilde birer su bardağı içtim günde 3 su bardağı yani uzak da durmadım bilmiyorum sakıncası var mı diye

Yemeklerden 10 dk önce sabah öğle akşam ılık şekilde birer su bardağı içtim günde 3 su bardağı yani uzak da durmadım bilmiyorum sakıncası var mı diye
İbrahim saracoglunun sayfasinda 2 su bardagi suyla kaynatiliyomus ve sabah aksm iciliyomus. Gunde 3 defa sakincali olurmu kafam cok karisti

Back