• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacııımmmm vaaaaar :(

bsra3449

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
58
0
16
İstanbul
kızlar adet oldum ama kocaman kocaman parcalar geliyo kasıklarımda ve belimde muhtesem bi agrı var bazen kasıklarıma kramp gibi bi ağrı giriyo nefes almakta dahi zorlanıyorum neden böyle oluyo sizce lütfen yardım edin bana :(:18::44:

Şu adetken atılan kistler varya onlardan vardır. Düşüyordur belki. Benim öyle olmuştu acillik olup doktora gitmiştim de aynı bu şikyetlerle.

kızlar adet oldum ama kocaman kocaman parcalar geliyo kasıklarımda ve belimde muhtesem bi agrı var bazen kasıklarıma kramp gibi bi ağrı giriyo nefes almakta dahi zorlanıyorum neden böyle oluyo sizce lütfen yardım edin bana :(:18::44:

sebebi korkulacak bir sebeb değildir aslında.. rahim duvarınız olduğundan fazla kalınlaşmışsa adet zamanında yaşanan kırılmalarda o duvarların dökülmesidir.. kadınların % 90 yakını bunu muhakkak yaşarlar.. korkulacak bir durum yok.. ağrılarınıza gelince yumurtlama dönemi öncesi yani adet olmadan 3 gün öncesinde özellikle çok aşırı kahve kola gibi ürünler tüketirseniz bu ağrılarınız adet dönemimde çok fazla olur.. yumurtalar kırılmakta zorlanırlar..

ayrıca şimdi okuyunca gördüm tekrra onuda söyleyim size adet olduğumuz dönemlerde rahim aşağıya düşer.. hatta bu sebebten dolayı rahim içi alet takılmalarında doktorlar adet dönemini tercih ederler.. özellikle tuvalet ihtiyaclarınızda çok daha fazla ağrı ve sıkışma olabilir.. üşütmemeye özen gösterin

sebebi korkulacak bir sebeb değildir aslında.. rahim duvarınız olduğundan fazla kalınlaşmışsa adet zamanında yaşanan kırılmalarda o duvarların dökülmesidir.. kadınların % 90 yakını bunu muhakkak yaşarlar.. korkulacak bir durum yok.. ağrılarınıza gelince yumurtlama dönemi öncesi yani adet olmadan 3 gün öncesinde özellikle çok aşırı kahve kola gibi ürünler tüketirseniz bu ağrılarınız adet dönemimde çok fazla olur.. yumurtalar kırılmakta zorlanırlar..

rahim duvarında dökülmeden kaynaklıdır cok korkma ama ıhmal de etme kan ıdrar hormon larına bı baktır plostık over vs duzenlı kontrol ol senede bir

Back