He onlarini caresine bak,deseydin bas üstüne bey efendi,,kadin dedigin kilsiz olmaliymis,,
yoksa ne olacak yani,,,insan degil mi tüylü olan kadin degil miiii
ya bence sen eger göze batmiyorsa sarartmayla dene ve sakin ama sakin jilet falan vurma...
dertsiz basina dert acma...
ben yüzüm icin lasere baslamayi düsünüyorum...ya sanki biz kadinlari rahatsiz etti yetmiyormus gibi,kusura bakma ama sinirlendim sevgiline
bnmde öyle cnm malesef tüylüyüm.göbegimi sirle aldım havuza gidicektim.. güzel oldu ama sadece 2 hafta sürdü o güzellik.sonra batıklarda oldu bnde cıkarken.şmdide daha kalınlar sanki...hani hiç ellememek olmuyo ama kesin bi çözümü yok bunun kalınlaşmasını falan göze alarak yapıcaksın ne yapcaksan..:97:
lazer yaptırmanı tavsiye ederim canım, bioderde kullanabilirsin ama göbeğini birkez aldınmı ağdayla yada iple hep alman gerekir ve tüyler daha kuvvetli çıkacağı için seni daha çok rahatsız eder, bence bi süre idare edip para biriktir ve tüm vücuduna lazer yaptır, 1000 tl civarı tutuyor çoğu yerde taksitte yapıyorlar, ama sadece yüzüne ve göbeğine de lazer yaptırabilirsin sana çok pahalıya mal olmaz okadarı, 5-6 da biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?