• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma çok ihtiyacım var

Lavanta

benaşıkoldum sendeolsana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.028
1
156
35
Diğer
slm arkadaşlar buğday tenliyim esmere yakın tüy sorunum pek yoktu ince ve cılızdılar ama sivilcelerim için zeotin (roactane) kullanmaya başladfım ve göbeğimdekiler kollarımdakiler ve en önemlisi alnımda siyah siyah tüyler var bana kalsa hiç dokunmam ama sevgilim onların çaresine bak siyah siyah kötü duruyor kadın dediğin tertemiz olmalı dedi..şimdi ben kara kara düşünüyorum..

göbeğimdekileri alsam bikini bölgesine kadar inmem gerekecek ve böylece bikini bölgenin sınırı taa yukarıya ulaşıcak üstelik göbeğin üst kısmını alsam göğüse kadar kıllarıla uğraşıcam sürekli ki alsamda ne ile almalıyım makina sır ki sır kullanmayı bilmiyorum evlilik arifesindeyiz sürekli kuaföre gidip 50 tl falanda veremem oksijenli su ile mi saratsam onlar nasıl oluyor yenisi çıkınca yarısı siyah yarısı sarımı olcak...

birde en önemlilerden alnım orayı neyle alabilim ki lazere gitsem zaten ilaç kullanıyorum 6 ay kadar yasak tavsiye edilmiyor ki yine para sorunum var

eğer lazer olursa iğneli isterim ki sanırım jiletle almak gerekmiyor iğnelide burası ilçe iğneli varmı daha haberim yok

çok dert ettim kendime ilacımın bitmesine daha 1 ay 10 gün var napıcam ya çok üzülüyorum arkadaşlar fikir verin bana lütfen napmalıyım sürekli sürekli uğraşmak istemiyorum kendimle çok dert ettim

acaba aklıma gelmişken ben bıyıklarımı iple alıyorum acaba alnımıda mı iple alsam hatta göbeğimdekileri hem kuaför masrafı olmaz hem ben uğraşırım heran yapabilirm hani kuaföre gidemedim zamanım yoktu diye tüyle dolaşmam aklıma geldikçe alırım ama nasıl olur kızlar lütfen deneyimlerinizi ve fikirlerinizi sunun ihtiyacım var

He onlarini caresine bak,deseydin bas üstüne bey efendi,,kadin dedigin kilsiz olmaliymis,,:63::63::63:
yoksa ne olacak yani,,,insan degil mi tüylü olan kadin degil miiii:63:

ya bence sen eger göze batmiyorsa sarartmayla dene ve sakin ama sakin jilet falan vurma...

dertsiz basina dert acma...

ben yüzüm icin lasere baslamayi düsünüyorum...ya sanki biz kadinlari rahatsiz etti yetmiyormus gibi,kusura bakma ama sinirlendim sevgiline:47:

bnmde öyle cnm malesef tüylüyüm.göbegimi sirle aldım havuza gidicektim.. güzel oldu ama sadece 2 hafta sürdü o güzellik.sonra batıklarda oldu bnde cıkarken.şmdide daha kalınlar sanki...hani hiç ellememek olmuyo ama kesin bi çözümü yok bunun kalınlaşmasını falan göze alarak yapıcaksın ne yapcaksan..:97:

He onlarini caresine bak,deseydin bas üstüne bey efendi,,kadin dedigin kilsiz olmaliymis,,:63::63::63:
yoksa ne olacak yani,,,insan degil mi tüylü olan kadin degil miiii:63:

ya bence sen eger göze batmiyorsa sarartmayla dene ve sakin ama sakin jilet falan vurma...

dertsiz basina dert acma...

ben yüzüm icin lasere baslamayi düsünüyorum...ya sanki biz kadinlari rahatsiz etti yetmiyormus gibi,kusura bakma ama sinirlendim sevgiline:47:

cnm acayip titiz kendisi bende ona cvben söyle diyalog oldu

aşkım bak onların çaresine tertemzi olmalı kadın dediğin dedi
ama sende al o zman seninkileri dedim
oda ben erkeğim dedi
bende bende erkeğim dedim gülerek bozuntuya vermedim ama kara kara düşünüyorum daha önce yoktu cnm benim böyle hap kullanmaya bi başladım siyah siyah ve uzunlar hani o çok inceliyor beni belkide ondandır bende sinir oldum ayrıca insanım ya ömrümde sürekli kılla tüylemi uğraşcam

ayrıca jilet hiç biyerime düşünmüyorum ama burda iğneli epilasjon varsa gidip öğrenicem hani çare olurmu ona bakayım ya alnımda delik olursa iğne izleri çok dert beya

saol cnmsarratıcı olarakta biraz araştırdım oda aklıma yattı birde ipi düşündüm bakıcam artk

bnmde öyle cnm malesef tüylüyüm.göbegimi sirle aldım havuza gidicektim.. güzel oldu ama sadece 2 hafta sürdü o güzellik.sonra batıklarda oldu bnde cıkarken.şmdide daha kalınlar sanki...hani hiç ellememek olmuyo ama kesin bi çözümü yok bunun kalınlaşmasını falan göze alarak yapıcaksın ne yapcaksan..:97:

ben ağda kullanmayı beceremiyorum illa kalıyor kuaförede gidemem heray ki belkide 15 günde bir dünyanın parasını veremem evlencem çeyiz yapıyorum acaba göbeğimi makina ile mi alsam inceler ama renkleri koyulaştı haptan dolayı olduğunu düşünüyorum bu kadar gözüme bakmıyordu çünkü denize falan gittiğimde sorun olmuyor yoksa çok takıntılıyım ben önceden hallederdim onları biraz beklicem dr.da sorcam ona göre hareket ederim artık ama tüm yöntemleri öğrenmek istiyorum hali ile soğan suyu falan yazmışlar yada limonu dilimleyiz tuza banıp bi güzel ovsammı acaba bu seferde alnımın durumunu düşünemiyorum off yarabbim aslında çok gözdede batmıyor sadece yandan güneşte falan o söylemeden önce farketmiş üzülmüştüm ama o söyleyince dahada bi üzüldüm

kuaförde değilde güzellik salonuna gidersen ağda için hem azaltan etkisi olan ağdaları kullanıyorlar hemde çok ucuz..genital bile 10 tl..alnını ağdayla aldırıp bioder kullanabilirsin canım..ben 3 seans lazer yaptırdım alnıma ve kaş üstüne bitti..üstelik seansı 25 tl gibi bişeydi..sadece 3 ay gittim..ben eskiden feciydim kıl oranım fazlaydı tüy bile değil..kendim iyi yapıyorum ağdayı..bi krem var deriyi soyup yenisini çıkarıyo 1 hafta içinde..doktorum vermişti ve böylelikle batıklardan kurtuluyosun..bioder ampülü şiddetle tavsiye ederim çok fazydasını gördüm zamanında..3 ay kullandım bi delikten 4 kıl çıkarken 2 ye indi:)) lazerlede 1 e....ama ben tüm vücut lazer yaptırıyorum artık..yüzümde dahil..

panzehirseksen7 şimdi ben alnıma ve gövdeme hiç işlem uygulamadım direk bioder kullansam bi faydası olurmu dökermi onları çünkü hani böyle alnımdakiler abartılcak gibi değil ama rahatsız edici ..

göbeğimide kimse görmüyor zaten orayada bioderi işlem uygulamadan sürsem işe yararmı ki allahım ya lazeri yaptırayım desem bazı arkadaşlar yandaki tüyleride uyarıp sakal gibi çıkartıyor diyor korkuyrum işte sürekli uğraşmaktan korkuyorum iğneli içinde bilmiyorum çok ince iğneli olurmu alnımda ince göbeğimdekiler de içcecik göğüs aram falan açık renkli incecikler kısalar ama rahatsız ediciler..

lazer yaptırmanı tavsiye ederim canım, bioderde kullanabilirsin ama göbeğini birkez aldınmı ağdayla yada iple hep alman gerekir ve tüyler daha kuvvetli çıkacağı için seni daha çok rahatsız eder, bence bi süre idare edip para biriktir ve tüm vücuduna lazer yaptır, 1000 tl civarı tutuyor çoğu yerde taksitte yapıyorlar, ama sadece yüzüne ve göbeğine de lazer yaptırabilirsin sana çok pahalıya mal olmaz okadarı, 5-6 da biter.

lazer yaptırmanı tavsiye ederim canım, bioderde kullanabilirsin ama göbeğini birkez aldınmı ağdayla yada iple hep alman gerekir ve tüyler daha kuvvetli çıkacağı için seni daha çok rahatsız eder, bence bi süre idare edip para biriktir ve tüm vücuduna lazer yaptır, 1000 tl civarı tutuyor çoğu yerde taksitte yapıyorlar, ama sadece yüzüne ve göbeğine de lazer yaptırabilirsin sana çok pahalıya mal olmaz okadarı, 5-6 da biter.

önerin için teşekkür ederim 6 ay beklicem ondan snr alnıma ve göbeğime yaptırıcam ama lazer uygulandığı yerin yanlarındakileride uyarıyormuş yani alan büyümüş olucak korkuyorum alnım içinde hala karar veremedim bakalım iğneli olursa iğneli yaptırıcam hayırlısı

Kesin çözüm istiyorsan iğneliye git bende onu araştırıyorum.Lazerin ileride nasıl bir zararı olacak henüz bilinmiyor.Sonuçta adı üstünde lazer ışını.Ama iğneli epilasyon 100 yıldan fazla kullanılan bir yöntem bu duruma karşı.Üstelik lazerdeki gibi tekrar çıkma söz konusu olmuyor.Lazerin ipl denen bir versiyonu var ki ucuz diye buna gidersin ondan sonra 3 senede eski tüylerinle başbaşa kalırsın.Ben kesinlikle güvenmiyorum lazere uyarmak istedim.Araştırırsan hak vereceksin.Bazı arkadaşlar kızabilirler ben çok faydasını gördüm diyebilirler ama ileride nasıl bir zarar vereceğini hiç kimse bilmiyor.Ben cesaret edebilirsem iğneliye gideceğim.Ömür boyun çekilmez bu kıl tüy işi.Evlenmeden bitireceğim.Eşimin beni tüylerle uğraşırken görmesini istemiyorum:21:

lazer düşünüyorsanda alın bölgesine diot cihazını tavsiye ederim alex arttırıyor kalınlaştırıyor yüz bölgesini.iğneliye dayanmak bi hayli zor:(.bioderin tüyleri almadanda etkisi oldğunu biliyorum ama çook uzun sürer..

Back