- Konu Sahibi singlelife
-
Barajı aşman yeterli. Ygs puanıyla giriyorsun, AÖF için Lys'ye girmene gerek yok. Türk Dili ve Edebiyatı bölümü dışındaki her bölüm kontenjansız ama Edebiyatın kontenjanı da geçen sene 10.000 kişiydi. Yani seçip de yerleşemeyeceğini zannetmiyorum. Yine de tercih etmeyi düşünürsen, bu seneki kontenjanlara bak, değişmiş olabilir.
ben iktisat mezunuyum örgün iki yıl bankacılık daha snra geçiş yaparak iki yıl aöf iktisat btrdm yani 4 yıllığa tamamladım bankacılık ve iktisat zordur fakat işletme daha kolaydır maliye ise orta zorlukta ama zevklidir
ben açıköğretim değil ama örgün öğretim sosyoloji mezunuyum. zor bir bölümdür. eğer gerçekten sosyolojiyi toplum bilimlerini seviyorsanız okuyun derim. çünkü açıköğretim oldukça zor bir eğitimdir.. bol bol okumalısınız hepsi için geçerli tabii bu..
allah kolaylık versin..
aslında kolay iş bulacagım bi bölüm istiyorum..bankacılık işletle maliye okudugumda hepsinin meslek alanı aşagı yukarı aynı degil mi?
evt canım ama kamuyu düşünüyorsan maliye ya da iktisat oku derim bankalarda çalışmayı düşünüyorsan bankacılık özel de ise pek farketmiyor
acıköğretim bankacılık okusam bana avantaj sağlar mı??
acıköğretim okusam da olur ama degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?