• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım!!

Ssank89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
14
5
1
35
arkadaşlar merhaba.Evliyim. Henüz çocuğum yok. Benim adetim hiç gecikmez ilk kez bu ay 20sinde adet olmam gerekiyordu. 5 gün geçti. Hiç bir belirti tok. Tek belirti 2 gün önce kafif bir kanama gelmesiydi. 2 damla kadar. Bugünde ara ara açık pembe azcık geliyo gidiyo. Sürekli bir şey yok. Gebelik testi yaptım. Bişey çıkmadı. Sizce sebeb ne olabilir?

arkadaşlar merhaba.Evliyim. Henüz çocuğum yok. Benim adetim hiç gecikmez ilk kez bu ay 20sinde adet olmam gerekiyordu. 5 gün geçti. Hiç bir belirti tok. Tek belirti 2 gün önce kafif bir kanama gelmesiydi. 2 damla kadar. Bugünde ara ara açık pembe azcık geliyo gidiyo. Sürekli bir şey yok. Gebelik testi yaptım. Bişey çıkmadı. Sizce sebeb ne olabilir?
Canim adetin sokuluyr olacaksi demkki benimde 4 gun gecikmeli oldu

Yani bebekte deniyoruz ama ben ihtmal vermedim çünkü yumurtlama günümü dikkate almamışız bu ay.

Selam letfen yardım edermısınız. Eşimin penisinden sivilceye benzer bir şey çıktı 3 gundur. Kotu bir şey olabilirmı. Kotuysa başka belirtilerı varmı

Her yere yazdım bi yerdan cevap gelir diye çunku çoz üzgünum

Back