Yardım

Begumm589

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
7
16
3
30
Merhaba arkadaşlar daha sitede yeniyim lütfen bana da yardım edin 8 aylık evliym hamile kalmk istyrm eşim boşldğı zaman sperm akıyor bu normal bir durum mu?

Normal bir durum tabiki dışa akması kalça altına yastık koy ve bir peçete ile ilişkiden sonra tampon yap o zaman akmaz ama ne kadar koysan yine akıyor hemen kalkma yataktan ayaklarını da dikenilyorsan dik yumurtalama dönemlerini takip et inşallah olur

Normal bir durum tabiki dışa akması kalça altına yastık koy ve bir peçete ile ilişkiden sonra tampon yap o zaman akmaz ama ne kadar koysan yine akıyor hemen kalkma yataktan ayaklarını da dikenilyorsan dik yumurtalama dönemlerini takip et inşallah olur

Inşallah çok teşekkür ederim canm çok istiyoruz çünkü altıma yastık koyup ytyrm klktğmda tekrardan biraz akıyor sağolun :)

Ama yinede bir kadın doğuma git yumurtalıklarina baktır canım hatta bebek düşünüyorsan folik asit kullanmaya başla

Canım gitmek istiyorum doktora çalşyrm pekte zamanım yok stresli bir işim var bi defa gitmiştim sıkıntı yok dediler stres yapmamam gerektiğini söyledi ama malesef hem iş hem bebiş stres ypyrm haliyle

Canım stresten benimde olmadı 8.ay ev ile ilgili bir sıkıntıdan dolayı bebek konusunu tamamen unuttum ve hamle kaldım ama kürtajla sonlandı 9 ay geçti stresten dolayı üstüne hamile kalamadim stres yapma aklından çıkar kalırsın

Canım stresten benimde olmadı 8.ay ev ile ilgili bir sıkıntıdan dolayı bebek konusunu tamamen unuttum ve hamle kaldım ama kürtajla sonlandı 9 ay geçti stresten dolayı üstüne hamile kalamadim stres yapma aklından çıkar kalırsın

Çok geçmiş olsun canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese verir. Allah büyüktür canım dua ediyorum sürekli Hayırlı zaman da Hayırlı evlatlar nasip etsin herkese

Back