yardım ...

dritasuat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
83
34
3
29
bayanlar ben kan testi yaptım daha yeni olsa da belli olur mu adetime 10 gün daha var ama bilen varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• image.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 83
5 ve üzeri hamile oluyo cnm senin değerini 5 sanırım daha yeni gebelik oluşmaya başlamış adetinede varmış daha iki gün sonra tekrarla insalh pozitifdir

sempatik teşekkür ederim bende aynı şeyi fark ettim sordum da hatta dah yeni olduğu için tam belli olmamış da olabilir mi dedim onu kadın doğumla görüşün dedi

sempatik teşekkür ederim bende aynı şeyi fark ettim sordum da hatta dah yeni olduğu için tam belli olmamış da olabilir mi dedim onu kadın doğumla görüşün dedi
Aynn cnm şuan daha yeni yerleşmiştir sen kafana takma düşünme iki gün sonra tekrarla değerin yükselir inşallah testte de görebilirsin iki gün sonra koyulasmaya dikkat et değer yükselirse zaten herşey yolundadır Rabbim kucağında da göstersin hayırlı olur ailesine insallh

inşallah vardır doktor çok yeni olabilir de dedi çok kararsız kaldım

Değerin 5 değil canım 5 ten küçük demek istemiş orda ama tam değerini yazmamış zaten 10 gün kala çok erken en az 6 gün kala çıkıyor kan da olsada çıkmazdı zaten

Değerin 5 değil canım 5 ten küçük demek istemiş orda ama tam değerini yazmamış zaten 10 gün kala çok erken en az 6 gün kala çıkıyor kan da olsada çıkmazdı zaten
teşekkür ederim canım ben kanda belli olur sanıyordum biraz daha beklicez demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…