- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
yardım ...
- Konu Sahibi dritasuat
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bilgisi olan
Benzer Konular
- Soru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğim gibi cnm gebelik yeni oluşuyor inşallah tutunur annesine iki gün sonra mutlaka tekrarla bol bol su iç sağlıklı bir gebelik olur umarımbeta hcg < 5 mIU
Aynn cnm şuan daha yeni yerleşmiştir sen kafana takma düşünme iki gün sonra tekrarla değerin yükselir inşallah testte de görebilirsin iki gün sonra koyulasmaya dikkat et değer yükselirse zaten herşey yolundadır Rabbim kucağında da göstersin hayırlı olur ailesine insallhsempatik teşekkür ederim bende aynı şeyi fark ettim sordum da hatta dah yeni olduğu için tam belli olmamış da olabilir mi dedim onu kadın doğumla görüşün dedi
inşallah vardır doktor çok yeni olabilir de dedi çok kararsız kaldımAynn cnm şuan daha yeni yerleşmiştir sen kafana takma düşünme iki gün sonra tekrarla değerin yükselir inşallah testte de görebilirsin iki gün sonra koyulasmaya dikkat et değer yükselirse zaten herşey yolundadır Rabbim kucağında da göstersin hayırlı olur ailesine insallh
Evet cnm olumlu düşün olumlu olsun çokta kaptırma kendini ama sonradan kötü olursun kimseye de açıklama durumu esin bilse yeterinşallah vardır doktor çok yeni olabilir de dedi çok kararsız kaldım
aynen öyle canım teşekkür ederimEvet cnm olumlu düşün olumlu olsun çokta kaptırma kendini ama sonradan kötü olursun kimseye de açıklama durumu esin bilse yeter
teşekkür ederim canım ben kanda belli olur sanıyordum biraz daha beklicez demek kiDeğerin 5 değil canım 5 ten küçük demek istemiş orda ama tam değerini yazmamış zaten 10 gün kala çok erken en az 6 gün kala çıkıyor kan da olsada çıkmazdı zaten