Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardim
- Konu Sahibi Vuslat71
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben 26 nisanda ankarada haldun kamburoğluna aynen sizin olmayı planladığınız ameliyatı oldum.çok memnunum şuan sonuçtan.güncel fiyatlar www.haldunkamburoglu.com.tr adresinde mevcut.ordan bakabilirsiniz.Ben gögüs diklestirme ve protezlerle gögüs büyütmek istiyorum acaba bana hanki cerrahi önerebilirsiniz ve almanyada yasadigim icin fiatlar konusunda kim bilgilendirebilir! Simdiden tskler!
Ben gögüs diklestirme ve protezlerle gögüs büyütmek istiyorum acaba bana hanki cerrahi önerebilirsiniz ve almanyada yasadigim icin fiatlar konusunda kim bilgilendirebilir! Simdiden tskler!
Merhaba benim arkadaşım gögğüslerini yaptırdı kendisi çok memnum bende burnumu yaptırdım hiç bir sorunum yok.doktorumuzdan çok memnun kaldık.istanbulda doktorumuz
çok pahalı yaaben 26 nisanda ankarada haldun kamburoğluna aynen sizin olmayı planladığınız ameliyatı oldum.çok memnunum şuan sonuçtan.güncel fiyatlar www.haldunkamburoglu.com.tr adresinde mevcut.ordan bakabilirsiniz.
ne diyim şimdi bütçe meselesi tabi.medikal sütyen hariç her şey dahil o ücrete.hastanede yapılan tetkikler fln.çok pahalı yaa
fiyatlardaMerhaba benim arkadaşım gögğüslerini yaptırdı kendisi çok memnum bende burnumu yaptırdım hiç bir sorunum yok.doktorumuzdan çok memnun kaldık.istanbulda doktorumuz
ne kadarki
fiatlar hersey dahil
hastane masrafı dahil 8500tl
Evet her ikiside dahildilestirme ve büyütme beraber degilmi
evet bu sene yaptirdi istanbulda doktorBirde hangi doktor ve ameliyati bu senemi oldu arkadasiniz
task ederim cevap icin peki adi ne doktorun
Istanbulda drEvren helvaci canim
hmmmmm iyi doktora benziyor cünkü benim agizim yandi
,ben yaptirmistim ama benim doktor memeyi germeden silikonlari hemde istedigimden bir beden daha büyük silikonlari yerlestirmis ameliyata sonuc dahada sarkAcaba Doktor hanim bilgisayarda tasarim yapiyormu sonuc söyle olacak diye!
,ben yaptirmistim ama benim doktor memeyi germeden silikonlari hemde istedigimden bir beden daha büyük silikonlari yerlestirmis ameliyata sonuc dahada sarkAcaba Doktor hanim bilgisayarda tasarim yapiyormu sonuc söyle olacak diye!
Merhaba cok fazla bilmiyorum ama arkadasim gorusmeye gitmis cok memnun kalmisti ve daha buyuk istiyormus doktor hanim onermemis olmaz diye herkesin gogus yapilari farkli neticede. istersen onlarla irtibata gecersen daha iyi bilgi verirler canimhmmmmm iyi doktora benziyor cünkü benim agizim yandi