• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim

Vuslat71

Guru
Kayıtlı Üye
Ben gögüs diklestirme ve protezlerle gögüs büyütmek istiyorum acaba bana hanki cerrahi önerebilirsiniz ve almanyada yasadigim icin fiatlar konusunda kim bilgilendirebilir! Simdiden tskler!

Sabit konularda meme büyütmek isteyenlerin paylaşım alanı diye bir forum var oraya yazarsan daha çok yardım edecek bulursun canım

Ben gögüs diklestirme ve protezlerle gögüs büyütmek istiyorum acaba bana hanki cerrahi önerebilirsiniz ve almanyada yasadigim icin fiatlar konusunda kim bilgilendirebilir! Simdiden tskler!
ben 26 nisanda ankarada haldun kamburoğluna aynen sizin olmayı planladığınız ameliyatı oldum.çok memnunum şuan sonuçtan.güncel fiyatlar www.haldunkamburoglu.com.tr adresinde mevcut.ordan bakabilirsiniz.

Merhaba benim arkadaşım gögğüslerini yaptırdı kendisi çok memnum bende burnumu yaptırdım hiç bir sorunum yok.doktorumuzdan çok memnun kaldık.istanbulda doktorumuz

hmmmmm iyi doktora benziyor cünkü benim agizim yandi
,ben yaptirmistim ama benim doktor memeyi germeden silikonlari hemde istedigimden bir beden daha büyük silikonlari yerlestirmis ameliyata sonuc dahada sarkAcaba Doktor hanim bilgisayarda tasarim yapiyormu sonuc söyle olacak diye!

hmmmmm iyi doktora benziyor cünkü benim agizim yandi
,ben yaptirmistim ama benim doktor memeyi germeden silikonlari hemde istedigimden bir beden daha büyük silikonlari yerlestirmis ameliyata sonuc dahada sarkAcaba Doktor hanim bilgisayarda tasarim yapiyormu sonuc söyle olacak diye!
Merhaba cok fazla bilmiyorum ama arkadasim gorusmeye gitmis cok memnun kalmisti ve daha buyuk istiyormus doktor hanim onermemis olmaz diye herkesin gogus yapilari farkli neticede. istersen onlarla irtibata gecersen daha iyi bilgi verirler canim

Back
X