- 10 Aralık 2015
- 33
- 17
- 8
- Konu Sahibi Keskusoruzer
-
Celebre : Çiçeksi ve meyveli..Hafif ve tatlı bir bahar kokusu.Kalıcı sayılır.Hanimlar lütfen yardimci olun parfüm alicam ama koklamadan almak zorundayim aklimda gucci flora var ne dersiniz ? Ben kalici çiçek kokularini seviyorum ekşimsi kokmayan çiçek meyve karisimi da olabilir fikriniz öneriniz varsa almak isterim
Ay çok tesekkür ederim cavap verdiğin için yardimci oldun emin ol bide kalici ise denemeden edemem artikMerhaba canım, ben Gucci Floranın DP versiyonunu kullandım. Benim kullandığım çok hoş bir koku, tam senin tarif ettiğin gibi ekşi olmayan meyve çiçek karışımı, gayet de kalıcı. Bana sanki meyve kokusu daha baskın gibi geldiğinden ben fazla sevemedim ama. Ancak sen meyve çiçek karışımı seviyorsan bence kesin beğenirsin canım. Bu arada dediğim gibi ben orjinalini kullanmadım, belki orjinalinde çiçeksilik ön plandadır bilemiyorum. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Ben avonun parfumlerini beğeniyorum en son for away ve femme kullandim hatta elimde var şuan ikisde güzel ben daha kalıcı iz bırakan bir şey ariyorum femme yi çok sevdim daha yoğun olsaydi keske :/ bilgi için çok tesekkür ederim ayricaCelebre : Çiçeksi ve meyveli..Hafif ve tatlı bir bahar kokusu.Kalıcı sayılır.
Perceive : Odunsu ve çiçeksi.Bu koku kışın kullanıma uygun.Bu kokuda çok kalıcı gayet memnunum,severek kullanıyorum.
Incandessence : Çiçek. Çok çok çok hafif ama öyle tatlı bir kokuki buda çiçek ve meyve karışımı bir koku.Kesinlikle tavsiye ederim.
Wish Of Love : Meyve ve çiçek.Çok kalıcı çok tatlı bir kokusu var.Çok hoş bir çiçeksi meyveli koku.
Avon Parfümleri
Önemli değil canım, bana da buradaki arkadaşların yorumları çok yardımcı oluyor gerçekten. Ama diğer parfüm hakkında hiç bir fikrim yok malesef. Zaten parfüm konusunda çok da bilgili biri değilim aslında, burdaki yorumlar doğrultusunda denediğim bir kaç parfümü biliyorum o kadarAy çok tesekkür ederim cavap verdiğin için yardimci oldun emin ol bide kalici ise denemeden edemem artikPeki tom ford jasmin rouge hakkinda bilgin var mi
Sanalpazarda çok ucuz testerler var taMerhaba canım, ben Gucci Floranın DP versiyonunu kullandım. Benim kullandığım çok hoş bir koku, tam senin tarif ettiğin gibi ekşi olmayan meyve çiçek karışımı, gayet de kalıcı. Bana sanki meyve kokusu daha baskın gibi geldiğinden ben fazla sevemedim ama. Ancak sen meyve çiçek karışımı seviyorsan bence kesin beğenirsin canım. Bu arada dediğim gibi ben orjinalini kullanmadım, belki orjinalinde çiçeksilik ön plandadır bilemiyorum. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Evet gerçekten yorumlar çok faydali oluyor bende geçen ay okuduğum yorumlardan parfum almıştım iyikide almışım çok beğeniyorum ama bir tane daha almak istiyorum gucci flora alicam sanirimÖnemli değil canım, bana da buradaki arkadaşların yorumları çok yardımcı oluyor gerçekten. Ama diğer parfüm hakkında hiç bir fikrim yok malesef. Zaten parfüm konusunda çok da bilgili biri değilim aslında, burdaki yorumlar doğrultusunda denediğim bir kaç parfümü biliyorum o kadar.
Ben bunları kullandım o yüzden dedim, daha yoğununu bilmiyorum :). Rica ederim.Ben avonun parfumlerini beğeniyorum en son for away ve femme kullandim hatta elimde var şuan ikisde güzel ben daha kalıcı iz bırakan bir şey ariyorum femme yi çok sevdim daha yoğun olsaydi keske :/ bilgi için çok tesekkür ederim ayrica
Bende seviyorum kokularini az çok biliyorum çok güzel ama hafifler kalıcıliklari iyi olsada buram buram değil o sorun benim için şimdiye kadar para verip aldığım parfumlerin uçup gitmesi dert olmazdı ama artik oluyorBen bunları kullandım o yüzden dedim, daha yoğununu bilmiyorum :). Rica ederim.
evet yoğun bi kokuları yok.. içlerinde en beğendiğimde zaten celebre :)Bende seviyorum kokularini az çok biliyorum çok güzel ama hafifler kalıcıliklari iyi olsada buram buram değil o sorun benim için şimdiye kadar para verip aldığım parfumlerin uçup gitmesi dert olmazdı ama artik oluyor
Evet çok güzel bir koku keşke biraz daha arttirsalar esans miktarını fiyatlarına göre çok iyiler ama hafifler :)evet yoğun bi kokuları yok.. içlerinde en beğendiğimde zaten celebre :)
doğrudur 17 yaşındayım zaten pek ağır kullanmıyorum o yüzden alıyorum :) keşke bilseydim de yardımcı olsaydımEvet çok güzel bir koku keşke biraz daha arttirsalar esans miktarını fiyatlarına göre çok iyiler ama hafifler :)
Teşekkür ederim canım yardimci oldun fikirlerinle parfüm zevklerimiz ayni bende sana avon femme yi tavsiye edecem onu da sevecegini düşünüyorum sana yakışacaktir cok canlı enerjik bir koku :)doğrudur 17 yaşındayım zaten pek ağır kullanmıyorum o yüzden alıyorum :) keşke bilseydim de yardımcı olsaydım
teşekkür ederim deneyeceğim :)Teşekkür ederim canım yardimci oldun fikirlerinle parfüm zevklerimiz ayni bende sana avon femme yi tavsiye edecem onu da sevecegini düşünüyorum sana yakışacaktir cok canlı enerjik bir koku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?