Cok basvuru yaptim hic bir is icime sinmiyor aslinda zevk alicagim isleri yapmak istiyorumİş bulunca problem çözüleceğine Göre bol bol başvuru yapacaksın.
İnanilmaz bunaltici yatmayi hic sevmiyorum surekli birseylerle ugrasmayi seviyorum sanirim bosluktayim herkesin hayatinda belirli planlari olur ya benim tamamen bosluk..İş arama çalışmalarına tam sürat devam et..öyle hemen pes etme.
Evde oturmak sıkıcı,bunaltıcı...
İnanilmaz bunaltici yatmayi hic sevmiyorum surekli birseylerle ugrasmayi seviyorum sanirim bosluktayim herkesin hayatinda belirli planlari olur ya benim tamamen bosluk..
Aynen bu sekilde oluyor zaten elimden geleni yapiyorum gezmeye cikiyorum film izliyorum kitap okuyorum ama zevk alamiyorum nedense herkes yasamistir evet baya bunaltici bi donem kimsenin basina gelmesin cikmaz gibi birsey cunkuYaşadığın dönemi herkes yaşamıştır olabildiğince kendini üzmemeye ve takılmamaya çalış .
İş arayışında ol ama her gününü iş aramakla geçirip gündüzleri gece etme belli bi saat ayır mutlaka..
Ev işlerine yardım et , akşam yemeklerıne yardım et , kendine bi hobi edin ..
Olabildiğince aklın bişeylerle meşgul olsun , yoksa yazdığın şekilde kendini sıkmaya devam edersen , bunalımlara girer çıkar yine girersin..
İnsallahAz sabır. .
İyi bir iş ..
Mutluluk. .
Yüce tanrı aşkına dostum senin sorunun ne ?Cok basvuru yaptim hic bir is icime sinmiyor aslinda zevk alicagim isleri yapmak istiyorum
Hahahaha bu mesajin beni cok guldurdu tesekkur ederim :)Yüce tanrı aşkına dostum senin sorunun ne ?
Bi sorsana kaç kişi zevk aldığı işi yapıyor ? Yeni mezun olmuşsun mecbur o işi yapıcaksın.Eğleneyim diyorsan da hani günlük palyaçolar var ya onlar geldi aklıma..Film filan izle.Kurslara git.Değişik yemekler dene.Gelecekteki bebeğin için bir şeyler ör.
Cok basvuru yaptim hic bir is icime sinmiyor aslinda zevk alicagim isleri yapmak istiyorum
HaklisinKim zevk almadığı işi yapmak ister ki?
Ve Türkiye de kaç kişi zevk aldığı işi yapıyor?
İş para kazanmak ayakların üstünde durmak için yapılır. Sonucunda para kazanırsın az yada çok bu kazandığın parayla iş dışında kalan vakitte ne istersen onu yaparsın .
Yani Türkiye de iş yaparken değil işten sonra kalan vakitte zevk alırsın.