daha şimdiden bu savaşa yenik düşmüş..söylediği sözler bunu gösteriyor..Ayrilamiyorum cok seviyorum insallah benim icin mucadele eder
Herşeyden önce işi gücü ekonomik özgürlüğü birikimi olmayan biriyle nasıl evleneceksin.2,5 yıldır senin nereli olduğunu ve ailesini bilmiyormuymuş.şimdi mi aklına gelmiş.Herkese merhaba benim derdim şu. 2 bucuk yillik bi iliskim var. Birbirimizi cok seviyoruz henuz soz nisan vs. olmadi. Cunku erkek arkadasim beni ailesiyle tanistirmaya cekiniyor. Beni bir tek ablasi kardesi biliyor. Tanistirmaya cekinmesinin 2 nedeni varmis. Birincisi ekonomik ozgurluge sahip olmamasi (isi yok babasinin yaninda calisiyor) ikincisi onlar hatayli ve nusayriler. Yani arap alevisi. Bende aleviyim fakat arap degiliz. Ailesinde akrabalarinda hic yabanci gelin almamislar hepsi nusayri. Bu yuzden erkek arkadasim cekiniyor ailesinin beni kabul etmesinden . bir isim olsaydi onlara bagimli olmasaydim mucadele ederdim diyor. Babasi baska iste calismasina da izin vermiyo yanimda calis ileride dukkani sen devralarsin diyor. Ne yapacagimi sasirdim 2 bucuk yildir beraberiz ama evlenebilir miyiz bilmiyorum garanti veremiyor bana. Bende bosuna emek harcamis olmaktan korkuyorum. Beklemeli miyim yoksa ondan vazgecmeli miyim? Gerci 2 bucuk yildir vazgecemediysem nasil vazgecicem bilmiyorum. Boyle bir durum yasayan yani aileler arasi irktan dinden kaynakli bir sorun yasamis olan varsa lutfen bana akil versin. Arkadaslarim cevrem herkea soruyor ne zaman nisan diye. Bisi diyemiyorum herseyin hayirlisi olsun ama ailesi ile tanismayi bari yapsa gozumde oyle bir yukselecek ki ..
Ailesinin durumu iyi fakat o hic baska bi iste calismadi hic emeginin karsiligini almadi birseyler yapicam diyor umarim basarir yoksa bize yazik olucakHerşeyden önce işi gücü ekonomik özgürlüğü birikimi olmayan biriyle nasıl evleneceksin.2,5 yıldır senin nereli olduğunu ve ailesini bilmiyormuymuş.şimdi mi aklına gelmiş.
Herkese merhaba benim derdim şu. 2 bucuk yillik bi iliskim var. Birbirimizi cok seviyoruz henuz soz nisan vs. olmadi. Cunku erkek arkadasim beni ailesiyle tanistirmaya cekiniyor. Beni bir tek ablasi kardesi biliyor. Tanistirmaya cekinmesinin 2 nedeni varmis. Birincisi ekonomik ozgurluge sahip olmamasi (isi yok babasinin yaninda calisiyor) ikincisi onlar hatayli ve nusayriler. Yani arap alevisi. Bende aleviyim fakat arap degiliz. Ailesinde akrabalarinda hic yabanci gelin almamislar hepsi nusayri. Bu yuzden erkek arkadasim cekiniyor ailesinin beni kabul etmesinden . bir isim olsaydi onlara bagimli olmasaydim mucadele ederdim diyor. Babasi baska iste calismasina da izin vermiyo yanimda calis ileride dukkani sen devralarsin diyor. Ne yapacagimi sasirdim 2 bucuk yildir beraberiz ama evlenebilir miyiz bilmiyorum garanti veremiyor bana. Bende bosuna emek harcamis olmaktan korkuyorum. Beklemeli miyim yoksa ondan vazgecmeli miyim? Gerci 2 bucuk yildir vazgecemediysem nasil vazgecicem bilmiyorum. Boyle bir durum yasayan yani aileler arasi irktan dinden kaynakli bir sorun yasamis olan varsa lutfen bana akil versin. Arkadaslarim cevrem herkea soruyor ne zaman nisan diye. Bisi diyemiyorum herseyin hayirlisi olsun ama ailesi ile tanismayi bari yapsa gozumde oyle bir yukselecek ki ..
Ahaha dogru soyluyorsun hemde cok guzel yapiyor illa kendi isini kuracakmis kursunda gorelim☺künefe yapmasını biliyorsa her yerde iş bulur
Ahaha dogru soyluyorsun hemde cok guzel yapiyor illa kendi isini kuracakmis kursunda gorelim☺
Ben mucadele edecegim de onu bilmiyorumhiç bir şavaş cephede kazanılmazki .ilişkiniz ve sen onun nazarında çaba göstermeyi hak etmiyorsunuz ki hemen yenilgiyi kabul edebilmiş.
ankaraya gelsin burada çok talep var
Heheankaraya gelsin burada çok talep var
oda etmeli daha şimdiden umursuz kabullenmiş kabullenirse zaten kaybederki .ailesine maddi olarak bağımlı olamsı aile işinde çalışmasıda bu konumda hiç iyi olmamış.Ben mucadele edecegim de onu bilmiyorum
Kesinlikle. napicam bilmiyorumoda etmeli daha şimdiden umursuz kabullenmiş kabullenirse zaten kaybederki .ailesine maddi olarak bağımlı olamsı aile işinde çalışmasıda bu konumda hiç iyi olmamış.
Ailenin durumu değil kendi durumu önemli.Aileye bağımlı yaşamak istiyorsa,o zaman onların tercihlerine göre birini seçmek zorunda kalır.Ailesinin durumu iyi fakat o hic baska bi iste calismadi hic emeginin karsiligini almadi birseyler yapicam diyor umarim basarir yoksa bize yazik olucak
Ben şunu bilirim, şunu söylerim, ablanın bildiğini anne de bilir.Herkese merhaba benim derdim şu. 2 bucuk yillik bi iliskim var. Birbirimizi cok seviyoruz henuz soz nisan vs. olmadi. Cunku erkek arkadasim beni ailesiyle tanistirmaya cekiniyor. Beni bir tek ablasi kardesi biliyor. Tanistirmaya cekinmesinin 2 nedeni varmis. Birincisi ekonomik ozgurluge sahip olmamasi (isi yok babasinin yaninda calisiyor) ikincisi onlar hatayli ve nusayriler. Yani arap alevisi. Bende aleviyim fakat arap degiliz. Ailesinde akrabalarinda hic yabanci gelin almamislar hepsi nusayri. Bu yuzden erkek arkadasim cekiniyor ailesinin beni kabul etmesinden . bir isim olsaydi onlara bagimli olmasaydim mucadele ederdim diyor. Babasi baska iste calismasina da izin vermiyo yanimda calis ileride dukkani sen devralarsin diyor. Ne yapacagimi sasirdim 2 bucuk yildir beraberiz ama evlenebilir miyiz bilmiyorum garanti veremiyor bana. Bende bosuna emek harcamis olmaktan korkuyorum. Beklemeli miyim yoksa ondan vazgecmeli miyim? Gerci 2 bucuk yildir vazgecemediysem nasil vazgecicem bilmiyorum. Boyle bir durum yasayan yani aileler arasi irktan dinden kaynakli bir sorun yasamis olan varsa lutfen bana akil versin. Arkadaslarim cevrem herkea soruyor ne zaman nisan diye. Bisi diyemiyorum herseyin hayirlisi olsun ama ailesi ile tanismayi bari yapsa gozumde oyle bir yukselecek ki ..
Annesi biliyor haklisin ablasi soylemis zaten ama onlardan olmadigimi soylemediler diye biliyorumBen şunu bilirim, şunu söylerim, ablanın bildiğini anne de bilir.
Kızlar annelerinden bişey saklamaz, mutlaka konuşulmuştur ancak onay görmüyorsanız,anne bilmiyor gibi davranmaya devam eder.
Üzgünüm...
Kesinle. Cok haklisin.bu iş yaş ben söyleyeyim. iki küsur sene az değil, eğer ailesine karşısına almaya niyeti olaydı şimdiye kadar totosunu kaldırır bir şey yapardı.
benim aklım öyle aleviymiş, sünniymiş, arapmış, çerkesmiş almaz, ailemden öyle görmedim, benim için de ailem için de işinde gücünde, doğru, dürüst ahlaklı olması yeterlidir, siz de bu kriterlere önem veren insanları önde tutun, seçemediğiniz özellikler değil, üzerine katkı koyduğunuz değerler önemlidir, sevgilin Nusayri olmayı seçmemiş olabilir ama nasıl bir insan olacağını seçebilir bunu sakın unutma.
ailesini silsin demiyorum ama onların karşısında dimdik durup ilişkinize değer verdiğini göstermek zorunda. unutma o değer vermezse ailesi hiç vermez. ailesinin 2 seçeneği kalır ya evlatlarını silerler ya da istemeseler bile susar razı gelirler, sevgilinin dik duramıyor üzgünüm ama gerçek bu.
Ayrilamiyorum cok seviyorum insallah benim icin mucadele eder