yardim!!!!

aykiz1994

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
78
12
30
Herkese merhaba benim derdim şu. 2 bucuk yillik bi iliskim var. Birbirimizi cok seviyoruz henuz soz nisan vs. olmadi. Cunku erkek arkadasim beni ailesiyle tanistirmaya cekiniyor. Beni bir tek ablasi kardesi biliyor. Tanistirmaya cekinmesinin 2 nedeni varmis. Birincisi ekonomik ozgurluge sahip olmamasi (isi yok babasinin yaninda calisiyor) ikincisi onlar hatayli ve nusayriler. Yani arap alevisi. Bende aleviyim fakat arap degiliz. Ailesinde akrabalarinda hic yabanci gelin almamislar hepsi nusayri. Bu yuzden erkek arkadasim cekiniyor ailesinin beni kabul etmesinden . bir isim olsaydi onlara bagimli olmasaydim mucadele ederdim diyor. Babasi baska iste calismasina da izin vermiyo yanimda calis ileride dukkani sen devralarsin diyor. Ne yapacagimi sasirdim 2 bucuk yildir beraberiz ama evlenebilir miyiz bilmiyorum garanti veremiyor bana. Bende bosuna emek harcamis olmaktan korkuyorum. Beklemeli miyim yoksa ondan vazgecmeli miyim? Gerci 2 bucuk yildir vazgecemediysem nasil vazgecicem bilmiyorum. Boyle bir durum yasayan yani aileler arasi irktan dinden kaynakli bir sorun yasamis olan varsa lutfen bana akil versin. Arkadaslarim cevrem herkea soruyor ne zaman nisan diye. Bisi diyemiyorum herseyin hayirlisi olsun ama ailesi ile tanismayi bari yapsa gozumde oyle bir yukselecek ki ..

Yani simdi ne desek bos cunku ailesi seni daha tanimamis ne diyecekler bilmiyoruz sevgilin biran once tanistirmasi lazimki sonuca gore yorum yapalim

canım bunu en iyi onun ailesinin tepkisini öğrenerek anlayabilirsin o bir dile getirsin ondan sonra ne olur karar verirsiniz

2 yıl sonra mı garanti veremiyor oluyor.
İlk aylar aklınız nerdeydi.
Aile dışardan kız almıyorsa işiniz çok zor.
Benim eşim de aşiretler dışardan hiç evlenmemişlerdi bizim mucize gibi bi şey oldu yani.
Ama ilk aydan aileleri tanıştırdık hallettik garantiye aldık bu durumu.

Size çıkış yolu bırakmamış ki zaten.
Babaya bağımlı çalışıyor, başka işe izin yok. Aileye de böyle karşı çıkmam diyor.
Evlenebilmemizin yolu yok diyor, siz birşey demiyor musunuz?

Bence erkek arkadasinizla net olarak konuşun. Sizi ailesine anlatacak veya bitecek bu iliski. Yarin bi gun cikip annem baska bir kiz bulmus onlara karşı cikamam evleniyorum dediginde ne yapacaksiniz ? Cesareti yoksa ayrilin, sonu olmayan bi iliskiye harcayacak vaktiniz yoktur bence insan ömrü 60 yil.

2 yilin sonunda olan birsey degildi bu tabii ki aramizda hep bu sorun vardi. Bana hep bekle sabret. Bi is kurayim seni tanistiricam diyor. Bana bi zaman ver dedim artik sonunda. Bi sene zaman istedi bakalim ne yapacak. Umarim is kurar ve ailesi ile tanistirir yoksa tum emeklerim bosa gidicek

eğer ailesi de o düşüncelerdeyse biraz zorlancaksınız gibi. erkek arkadaşınız 25 yaşından büyük mü? ve siz, yaş sormaktan haz etmem aslında ama

İş kurmak o kadar kolay mı yav?
Ne iş kuracak,sermayesi nedir,ne kazanacak,ne harcayacak?
Hiç stratejisi yok mu?

İş kurmak o kadar kolay mı yav?
Ne iş kuracak,sermayesi nedir,ne kazanacak,ne harcayacak?
Hiç stratejisi yok mu?
Cok dusundugu icin baslayamiyor bir turlu kafasinda cok fikir var. Strateji var sermayesi var yine de baslayamiyor dedigin gibi kolay degil ama bir seneye halledecegim diyor

aslında erkek arkadaşın çok açıklayıcı konuşmuş..evlilik için garanti vermiyor..ailesinin seni kabul etmeyeceğini söylüyor..çok zor bir gelecek...yine zor bir karar ama ben olsam ayrılırdım..en fazla 2-3 yıl üzülürsün sonra hayatına bakarsın..ama böyle bir ömür üzülebilirsin...

Ayrilamiyorum cok seviyorum insallah benim icin mucadele eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…