Ama kanamam oldu biraz bebek olsa gelmezdi diye düşünüyorum. Bide göğüste ki ağrı böyle regl döneminde ki gibi değil o korkutuyo beni pazartesi doktora gitcem geçmezse..
O kadar çok yaptım ki o testlerden artık en büyük fobim malesefAkisina biraktiginiz iyi olmus. Cunku obur turlu bebek icin strese giriyor, vucudunuzu yoruyorsunuz. Bu da hep husranla sonuclaniyor.
Benim de goguslerimde hamilelikten dolayi bu belirtiler var. Hamile kaldigimi bilmedigim zaman, regl belirtisi olarak yorumlamistim. Sonradan ogrendigimde hamilelik belirtisi oldugunu soyledi doktorum.
Gogusler sertlesiyor, buyuyor ve inanilmaz hassas oluyor. Bu hassasiyet de aciya yol acabiliyor.
Regliniz geciktiyse, goguslerinizde hassasiyet ve agri varsa, kasiklarinizda da ara ara batma, kasilma oluyorsa buyuk ihtimalle hamilesiniz. :)
Bence yarin bir gebelik testi yapin.
Yarın alıp yapayım test inşallah bebektir başka bişey olmasında.. Biraz da evhamlı bir yapım var 2 gündür bin tane felaket teorisi yazdım kafamdaKanamaniz 1 pedi dolduracak kadat degilmis ki. Ustune gormus olabilirsiniz ya da implantasyon kanamasi yasamis olabilirsiniz. Sonucta uzun sureli bir kanama olmamis.
Gogus agrisi biraz yogun ve farkli oluyor. Fakat ben daha once boyle bi aci ve agri yasamadigimdan o zamanlar regl donemimin etkilerine baglamistim durumu. Meger hamileymisim.
Yani demem o ki, belirtileriniz gebelik belirtisi de olabilir, regl belirtisi de. En iyi ve kesin sonuc icin gebelik testi + kan testi yapmalisiniz.
E duzenli olmasi daha iyi aslinda. Benim de duzenliydi. 2 gun geciktigimde test yapmistim, pozitif cikmisti. Bence umidinizi yitirmeyip bir kan testi daha yaptirin.Adetlerim hep duzenliydi ilk defa bu ay şaştı inşallah bir sorun yoktur :-(