• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

ghajini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
12
0
1
31
Arkadaşlar ayaktaki nasırı nasıl yok edebilirim?Ponza taşı falan denedim fayda etmedi..Kuaförler yapar mı bunu?

Canım öncelikle banyo yaparken ponza tası kullan hatta watsonsta gratiste falan satılan bır sey var bir tarafı ponza bir tarafı rende gibi bir sey onu kullan, duştan çıktıktan sonra da ben babe markasınınkini kullanıyorum ayak kremini süreceksin body shopın kenevirli ayak kremi de guzel ama babe bir numara bence, bir de su sıralar tv de gördüğümüz scholl diye bir markanın ayak törpüsünü al cidden cok ise yarıyor

1 çorba kaşığı vazeline 1 adet aspirin ezilir. İyice karışrtırılır. Yatarken nasıra sürülür. Üzeri streçle kapatılır. Birkaç gece devam edilir. Lütfen sonucu bildirin bende çok merak ediyorum.

eğer nasırınız ileri derecede sertleştiyse bunun için nasır bantları kremleri var onlardan kullanmanız gerekir. ankarada yaşıyor iseniz ulusta derman eczanesi vardı adam böyle karışımlar hazırlıyor cilt problemleri için bana nasır kremi hazırlamıştı ve kullanıp memnun kalmıştım

scholl nasır ojesi var onu bulamazsanız duoderm nasır ojesi var.

1 çorba kaşığı vazeline 1 adet aspirin ezilir. İyice karışrtırılır. Yatarken nasıra sürülür. Üzeri streçle kapatılır. Birkaç gece devam edilir. Lütfen sonucu bildirin bende çok merak ediyorum.
Ben faydasını görmedim yaptım.

Back