A Agucuk34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2014 162 35 48 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Agucuk34 #1 Kızlar adetim bitti fakat bel kasık ağrısı çekiyorum idrar testi yapıyorum negatif anlamadım ne oluyoor
Kızlar adetim bitti fakat bel kasık ağrısı çekiyorum idrar testi yapıyorum negatif anlamadım ne oluyoor
trassy123 Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 88 6 11 Ankara 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Agucuk34 #2 Agucuk34 .!.: Kızlar adetim bitti fakat bel kasık ağrısı çekiyorum idrar testi yapıyorum negatif anlamadım ne oluyoor Genişletmek için tıkla... canım adetin nekadar sürdü yani normal adet oldunmu
Agucuk34 .!.: Kızlar adetim bitti fakat bel kasık ağrısı çekiyorum idrar testi yapıyorum negatif anlamadım ne oluyoor Genişletmek için tıkla... canım adetin nekadar sürdü yani normal adet oldunmu
L Leydilalzadem Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2014 12 0 1 Balıkesir 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Agucuk34 #3 Ağrının tek nedeni idrar yolu enfeksiyonu olmayabilir. Kadın doğum uzm. ile görüşüp ultrason ve testler yaptırmalısın.
Ağrının tek nedeni idrar yolu enfeksiyonu olmayabilir. Kadın doğum uzm. ile görüşüp ultrason ve testler yaptırmalısın.