- Emoji Skoru
- 528
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Kizlar 20 haziranda düğünüm var.
Ve benim bana gore büyük bir sorunum var ;
İstenmeyen tüyler !
Kizlar bu zamana kdr hep jilet kullandim. Bu hataya dustum. Simdi agdaya epilatore donemiyorum.
Sormak istedigim su;tuy azaltan ya da gec cikmasini saglayan tuy dokucu kopuk ve kremler var mi ?
Aci eşiğim cok dusuk ve ben dusunmek bile istemiyorum agda epilasyon gibi secenekleri
İstenmeyen tüyler !
Kizlar bu zamana kdr hep jilet kullandim. Bu hataya dustum. Simdi agdaya epilatore donemiyorum.
Sormak istedigim su;tuy azaltan ya da gec cikmasini saglayan tuy dokucu kopuk ve kremler var mi ?
Aci eşiğim cok dusuk ve ben dusunmek bile istemiyorum agda epilasyon gibi secenekleri
İstenmeyen tüyler !
veet gibi kremler bir iki günlük geciktiriyor tam kökten almadığı icin siyah nokta halinde duruyor. Benim de canım çok tatlıdır ama inanın kendinizi sıktığınızda ağdaya da epilasyona da dayanırsınız tabi başka biri yaparsa çünkü siz kendiniz yapmaya kalkarsanız canınız acıyınca bırakırsınız o yüzden kuaföre gitmenizde fayda var
Kuaförden çekiniyorum ama :/