• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım....

angel_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
465
6
38
34
Ankara
arkadaşlar ben yıllardır sivilce tedavisi görüyorum fakathala bi sonuç alamadım..bugün duydum ve sizlere sormak istedim..kadın doğumada görün dediler..ilgisi olabilirmi..hatta faydası olabilirmi

Evet canım bir jinekoloğa görünmelisin çünkü yıllardır dermatolojik tedavi görüyorsan ve bir sonuç almıyorsan jinekoloğa görünüp yumurtalıklarında, hormonlarında bir sorun olup olmadığını öğrenmelisin ona göre bir yol izlemeli doktorun

Evet canım bir jinekoloğa görünmelisin çünkü yıllardır dermatolojik tedavi görüyorsan ve bir sonuç almıyorsan jinekoloğa görünüp yumurtalıklarında, hormonlarında bir sorun olup olmadığını öğrenmelisin ona göre bir yol izlemeli doktorun

öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim..dikkate alacagim yakın bi zamanda görünecegm kadın doguma.peki şikayet olarak sivilcelerimimi söyleym yoksa yumurtaliklarımamı bakmasını

hormon testi yaptırabilirsin,jinekolog bakabilir ..

eğer ergen değilseniz aknelerin yani sivilcelerin sebebi strestir. stres karaciğeri zayıf düşürebilir. siz karaciğeri güçlendiren Enginar suyu gibi bitkisel yardımcılar kullanabilirsiniz. ayrıca yüzünüze hakiki gül suyu sürün.

Ben de aynı dertten muzdariptim. Hatta 8 ay roaccutane kullandım. Cildim cok güzel oldu ama 1 sene sonra yine çıkmaya başladılar. O ağır ilaç bile çare olmadiysa başka hiçbir şey olmaz dedi doktorum. Evlenince doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve yüzüm yine tertemiz oldu. Sonrasında bende polikistik over olduğundan ötürü sivilce sorunum olduğunu, doğum kontrol haplarının baskilamasiyla sivilcelerin geçtiğini fark ettim. Hapı ne zaman bıraksam onbeş güne kalmadan cildim bozulmaya başlıyodu. Bu yüzden sivilce tedavisine başlamadan kaynağın kistik olup olmadığını öğrenmek gerek. ( eğer gittiğin kadın hastalıkları Uzmanı kist yok derse bir başka uzmana daha görünüp teyit etmeni tavsiye ederim)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de aynı dertten muzdariptim. Hatta 8 ay roaccutane kullandım. Cildim cok güzel oldu ama 1 sene sonra yine çıkmaya başladılar. O ağır ilaç bile çare olmadiysa başka hiçbir şey olmaz dedi doktorum. Evlenince doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve yüzüm yine tertemiz oldu. Sonrasında bende polikistik over olduğundan ötürü sivilce sorunum olduğunu, doğum kontrol haplarının baskilamasiyla sivilcelerin geçtiğini fark ettim. Hapı ne zaman bıraksam onbeş güne kalmadan cildim bozulmaya başlıyodu. Bu yüzden sivilce tedavisine başlamadan kaynağın kistik olup olmadığını öğrenmek gerek. ( eğer gittiğin kadın hastalıkları Uzmanı kist yok derse bir başka uzmana daha görünüp teyit etmeni tavsiye ederim)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bende roakutan kullanmıştım..bi görüneyim bende.çünkü ergen felan kalmadı 26 yaşındaym

Back