• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım :(

Marily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
33
2
28
İstanbul
Salı aksam 18.30 da kas altı mentor 250cc takıldı. Şuan feci ağrı ve gerginlik var. ayrıca sağ memede özellikle meme ucu ve cevresinde his yok. ayrıca alttan kan sızıntısı olmuş spor sütyene geçmiş. doktora sordum, ilk 1 ay his kaybı normaldir dedi, sızıntıda olabilirmiş. nolur daha önceden tecrübesi olan biri bişey desin. yarın öğlen kontrolüm var aşırı korkuyorum :(

Salı aksam 18.30 da kas altı mentor 250cc takıldı. Şuan feci ağrı ve gerginlik var. ayrıca sağ memede özellikle meme ucu ve cevresinde his yok. ayrıca alttan kan sızıntısı olmuş spor sütyene geçmiş. doktora sordum, ilk 1 ay his kaybı normaldir dedi, sızıntıda olabilirmiş. nolur daha önceden tecrübesi olan biri bişey desin. yarın öğlen kontrolüm var aşırı korkuyorum :(

Canim hissizlik normaldir.geri yavas yavas gelirr.ama sizinti normal degil.yarin doktora sor bakalim

Canim kesi yeri gogus altimi? Oyleyse sizinti normal bendede sag gogsumde sizinti olmustu endiselenme olabiliyor oyle

2. ayıma yaklaştım hala hissizlik var sol göğsümde yavaş yavaş geliyor yanı eskiden hiç hissetmezdim şimdi acı hissediyorum dokununca :D

çok geçmiş olsun canım...korkulacak bişey yok...ilk günlerin sayılır gerginlik ödem ve ağrıların normal..sızıntı sanırım dikiş yerinde kanama şeklinde olmuş olmalı..aynı şeyi bende ameliyattan 1 hafta sonra yaşadım ve belli aralıklarla bir gün boyunca tek göğüsümün dikişinde kanama meydana geldi... ilk geldiğinde iş yerindeydim ve sütyenden atletime kadar çıkmış elime hissettirmişti..panik yapıp korku ile hemen doktora gittim..farklı bir steril bant,krem ve tekrardan antibiyotik vermişti...sonrasında hemende geçti...bazı hastalrda bu tarz sorun yaşanılabiliyormuş...kısa zamanda geçicektir inşallah ..ama sakın kendini zorlayıp yorma...:34:

Sizintidan kastim kan geliyor. Dikis yerim sanmistim fakat bugun kontrole gttim, direnin ciktigi yerden kan geliyormus. Doktor.iyi bisi oldugunu soyledi. İki gun daha devam ederse haber ver dedi. Halen daha kan akiyor. Batikonlayip kapatiypruz sargi beziyle saatte 1. Bu arada sol mememde de hissizlik basladi. Sanki goguslerim benim degiller :'( birde ustten bastirmamami soyledi sık sık. Masaj dedigimiz oymus devamli bastiracakmisim. O da ayri acitiyor. Bugun 4. Gunum. Allahim bu nasil bir.iskence :'(

Sizintidan kastim kan geliyor. Dikis yerim sanmistim fakat bugun kontrole gttim, direnin ciktigi yerden kan geliyormus. Doktor.iyi bisi oldugunu soyledi. İki gun daha devam ederse haber ver dedi. Halen daha kan akiyor. Batikonlayip kapatiypruz sargi beziyle saatte 1. Bu arada sol mememde de hissizlik basladi. Sanki goguslerim benim degiller :'( birde ustten bastirmamami soyledi sık sık. Masaj dedigimiz oymus devamli bastiracakmisim. O da ayri acitiyor. Bugun 4. Gunum. Allahim bu nasil bir.iskence :'(
Canım sıkma canını bendede hissizlik var özellikle alt taraflarda o zamanla gelicektirbenımde 12.günüm. Doktorum bana da üstten bastırmamı söyledi günde 3 kere birer dakika. benım kaslarım protez etrafında cok kasılmış o yuzden. Malesef bende yapıyorum ve benım de canım acıyor özellikle bu kesi yerlerimi geriyo iyileşmesini geciktiriyo :( Ama o masajı sakın atlama. 4.günde masaj cok erken bence ama vardır doktorun bi bildigi hoş bende 10. günde basladım ya neyse :) Ama masajla ilerlemek daha saglıklı. Zararlı kapsül olusumunu engelliyoruz :34:

Son düzenleme:
Benimde 10.gunum sol uyusuktu yavas yavas hissedyrm bugun ama agri degil hafif bİr sizi var sizdede varmi sol hala yukarda dr.masaj dememisti ama ben üstleri ara ara elliyorum dun dustada ikisini saga sola kaydirdim bisey olurmu sizce masaja erken baslayanda var

canımm sen nereye ameliyat oldun acaba benim de yakın zamanda ameliyatım var inşallah.Görüştüğüm doktorlar kas altı 250 cc dediler ben 275 istiyordum vazgectım.Dual plan mı dırek kas altımı oldun bilgi verirsen sevinirim.:16:

canımm sen nereye ameliyat oldun acaba benim de yakın zamanda ameliyatım var inşallah.Görüştüğüm doktorlar kas altı 250 cc dediler ben 275 istiyordum vazgectım.Dual plan mı dırek kas altımı oldun bilgi verirsen sevinirim.:16:

direk kas altı canım bende 75 civarı istiyodum fakat iyiki 250 olmuş daha fazla gerginliğe dayanamazdım sanırım.
hüseyin kanduluya oldum istanbulda

Back