Yardim

AdaisyLove

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
9.262
11.891
498
kızlar saçımı boyadım saçımdan koltuğa boya damlamış ne yaptıysam çıkmadı rengi de krem olduğu için çok bariz sırıtıyor.. çamaşır suyuyla bile sildimm çıkmadı nasıl çıkarabilirim nolur yardım edin(((((((((

Amwayın çamaşır beyazlatıcısını sıcak suda çözdür sil canım. Bişeycik kalmaz. Acil olarakta bulaşık makinası parlatıcısını dök hafif nemli bezle sil. Sonçları bildirirsin

limon suyu deneyebilirsiniz
limon suyu denedim çıkmadı yine de sağol canım
Amwayın çamaşır beyazlatıcısını sıcak suda çözdür sil canım. Bişeycik kalmaz. Acil olarakta bulaşık makinası parlatıcısını dök hafif nemli bezle sil. Sonçları bildirirsin

parlatıcı var hazırda hemen deniyim sağol canım

Benim açık renk koltuğuma da demir ilacı damlamıştı. Sildikçe dağılmıştı. Karbonatlı su ile sildim. Hiçbir eser kalmadı. Çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. Ama boyada ne kadar ve nasıl etkili olur bilemem tabi. Denemek lazım...

Son düzenleme:

Benim açık renk koltuğuma da ferrum (bilirsiniz demir ilacıdır ve zor çıkar) damlamıştı. Sildikçe dağılmıştı. Karbonatlı su ile sildim. Hiçbir eser kalmadı. Çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. Ama boyada ne kadar ve nasıl etkili olur bilemem tabi. Denemek lazım...

Ersağ Damla Konsantre diye bir ürün var eğer varsa onunla silebilirsiniz hiç bir şey kalmıyor.

Asprin diye sivi varrr.kesinlikle onunla sillll..annemin penyesindeleke vardi senelerce giyemiyordu onunla sildicikti.aynisekilde arkds.koltugunuda onunla silip lekesini cikardiii...renklere zarar vermiyor cnmm.hadi cabuk dene cevap yaz..

Leke aylardır duruyo canım bunu da deneyim bari teşekkür ederim
Asprin diye sivi varrr.kesinlikle onunla sillll..annemin penyesindeleke vardi senelerce giyemiyordu onunla sildicikti.aynisekilde arkds.koltugunuda onunla silip lekesini cikardiii...renklere zarar vermiyor cnmm.hadi cabuk dene cevap yaz..

Canım malesef ise yaramadı asprin. Aldım şimdi de bi köşe de duruyor

Leke aylardır duruyo canım bunu da deneyim bari teşekkür ederim

Canım malesef ise yaramadı asprin. Aldım şimdi de bi köşe de duruyor

Himmmm:26 demekki her seyde ise yaramiyormusss...

canım kosla al üzerine dök hiç elleme bırak bir kaç saat kalsın kurusun yine dök sonra sil çıkaracağına inanıyorum biz öyle çıkardık

sirke denesen nasıl olur? saç spreyini duydum. son olarakta diş macunu diyorum ama önce görünmeyen bir yerde dene istersen kumaşa zarar vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…