Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar ben kulübünüze yeni üye oldum kendi yapdığım tasarım işlerim var bunların tanıtımını ve satışını kulübünüzde nasıl yapabilirim bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/giris...irisimci-kadinlar-kulubu-bolum-kurallari.html Verdiğim linki okuyunuz, orada yazan kurallar çerçevesinde el emeği tasarımlarınızın satışına yönelik konu açın. Konunuzda el yapımı ürünlerinizin fotoğrafları ve fiyat bilgileri yer almalı. Verdiğim linkte yazıyor ama ben yine de yazayım, başka satış sitelerinin linkini, facebook linki vermek yasaktır, mail, telefon numarası gibi iletişim bilgilerini paylaşmakta yasaktır. Satışını yapacağınız ürünler kesinlikle size ait el emeği ürünler olmak zorundadır.