Saç Rengi ve Saç Boyama yardım..!

countryquenn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
123
4
16
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar..bi kaç ay önce 3 parça çıtçıtımı bi hevesle siyaha boyadım..simsiyah oldu yani..sonra yüzüme tuttum..baya sert gösterdi hoşlanmadım vazgeçtim kendi saçlarımı da siyaha boyatmaya..koyu renk istiyodum ama bu kadar siyah olmasını beğenmedim..karamel siyahına boyamıştım..şöyle siyaha yakın renk olsun istiyorum..koyu kestane gibi..şimdi o çıtçıtı bi ton açtırabilirmiyim acaba..siyahtan koyu kestaneye..henüz kendi saçlarımıda boyamadım..açık kestane benimkilerde

ten rengın ne canım.bende esmerim cıt cıtlarımı boncuga cevırttım ve onlarıda sıyaha boyattım.herkes cok begendı rengını bulmussun dedı.gercekten makyajla harıka duruyo.sımdı herkes sıyaha boyatıyo favorı bu aralar.ama dönüşü olmayan bi yol.ıstesende farklı bır renge dönemiyosun daha sonra.

buğday tenliyim..bana öyle geldi yüzümü sert gösterdi sanki..çıtıçıtları açtırmak zarar verirmi şimdi..bide siyahtan dönüyo ya..gerçi bi ton açığı olcak..ne kadar zarar verebilirki
bide kendi saçımı da daha boyamadığım için siyah çok koyu durdu dedim..hani saçımı da boyasam bi şekil falan wersem ne biliyim okadar göze batmaz mı acaba

cok zarar verecegını sanmıyorum ama bıtkısel acıcılar oluyo TİERRA gibi ben genelde kullanıyorum.bır ton acıktan hıc bır sey olmaz emın ol.sıkıntı yapmana bıle degmez

Back