yardım..

bserek

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
16
0
6
İstanbul
Arkadaslar kizim lise bir ogrencisi , cok caliskan bir kizdi ama bu yil.saglik
sorunlari yuzunden okula fazla gidemedi gidemeyincede konulara yetisemeyip ortalama yukseltme kaldi. 4 ders vermesi gerekti girdigi 3 dersi verdi son sinavdan 35 alip kaldi. 1 soruyuda dogru yapmis ama sinav kagidina gecirmeyi unutmus sinav sonrasi ogretmenlerle konusmaya calismis dinlememisler bile. 35 aldigi gorunce aglama krizi gecirdi hastaneye kaldirdik hic susmuyor agliyor uykunun arasinda bile agliyor. 10 puan verip 45 verselerdi nolurdu kizim cok calisti karsiligi bu degildi, agliyor susmuyor icten ice agladikca esimde bende yikiliyoruz napalim milli egitime mi gidelim yardim edin nolur parayla 1 dersi gecirmezler mi

Öncelikle geçmiş olsun, sağlık sorunları yüzünden eğitiminin aksamasına çok üzüldüm..
Tabiki de 10 puan verip geçirmezler, muhtemelen çoğu öğrenci 30-40 arasında kalıyordur..
Fakat para konusuna gelince, nasıl desem, evraklar Ankara'ya gitmeden halledebilirsiniz.. Artık müdürler de doydu gerçi almıyorlar ama, meblağ fazla olursa alabilirler gibime geliyor.. Tabi okul türüyle de alakalı, anadolu-fen-sosyal bilimler liseleri kesinlikle almaz.. Düz ve meslek lisesi ise, ikna kabiliyetine bakıyor birazcık. :)

canım kalanlar hep 7-8 zayıfla kaldı , benım kızım gıbı 1 dersten dolayı kalan 3-4 ogrencı tek var. ogretmenlerınde anlayıslı olması lazım sonucta bu kız bu dersten gecerse sınıfı gecıyo bırazda ben yardım edıyım gıbısınden dusunmelerı lazım bence..

canım kalanlar hep 7-8 zayıfla kaldı , benım kızım gıbı 1 dersten dolayı kalan 3-4 ogrencı tek var. ogretmenlerınde anlayıslı olması lazım sonucta bu kız bu dersten gecerse sınıfı gecıyo bırazda ben yardım edıyım gıbısınden dusunmelerı lazım bence..

bence o tek dersten bırakan hoca hangi dersin hocasıyla bizzat gidip onla görüşün kızım hastanede diye anlatın durumu. iyi bir dille konuşun. seneye çok çalışacak bu yıl olmadı geçsin sınıfını çok şyi yerlere gelecek ama sınıf tekrarı yaparsa okuldan alıcak babası falan da diyebilirsiniz. pek doğru bi yol değil aslında ama bu bahane ile sınıf geçen arkaadaşlarım vardı lisede teşekkür alıyolardı. inşallah her şey yoluna girer kolay gelsin.

canım iş artık ögretmenlerden geçti ögretmenlerde bu saatten sonra bişey yapamazlar , müdürde bişey yapamam diyor ama yapar bence , yarın gıdıp tek dersi geçirmesini gerekirse parada verebiliceğimizi söyleyeceğim.. 1 mılyar bıle vermeye razıyız yeterkı gecırsınler..

canım iş artık ögretmenlerden geçti ögretmenlerde bu saatten sonra bişey yapamazlar , müdürde bişey yapamam diyor ama yapar bence , yarın gıdıp tek dersi geçirmesini gerekirse parada verebiliceğimizi söyleyeceğim.. 1 mılyar bıle vermeye razıyız yeterkı gecırsınler..

inşallah sonuç güzel olur Allah yardımcınız olsun...

Back