• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım :)

simla_t95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
54
0
96
Malatya
Kızlar bugün epilatörle alıcam da tüyleri ondan önce acımaması için yada acıyı azaltmak için bişey bilen var mı yada aldıktan sonra tüylerin yavaş çıkması için önerisi olan

Kızlar bugün epilatörle alıcam da tüyleri ondan önce acımaması için yada acıyı azaltmak için bişey bilen var mı yada aldıktan sonra tüylerin yavaş çıkması için önerisi olan

Eczanelerde satılan emla diye bir krem var.Sürüp streçliyosun sanırım 1 saat sonra falan epilasyon yapıyorsun ,uyuşturuyor.

Geç çıkma konusuna gelince bence en etkili yöntem sir ağda.
Dolunay takvimine göre almanı tavsiye ederim. İşe yarıyor.
Daha evvel burda yazan aycangül vardı , onun verdiği tarihlere göre alıyorum . Bir sebepten ayrıldı burdan şimdi bloğundan takip ediyorum.

Şimdi başka arkadaşlar da kk da veriyo tarihleri.

Eczanelerde satılan emla diye bir krem var.Sürüp streçliyosun sanırım 1 saat sonra falan epilasyon yapıyorsun ,uyuşturuyor.

Geç çıkma konusuna gelince bence en etkili yöntem sir ağda.
Dolunay takvimine göre almanı tavsiye ederim. İşe yarıyor.
Daha evvel burda yazan aycangül vardı , onun verdiği tarihlere göre alıyorum . Bir sebepten ayrıldı burdan şimdi bloğundan takip ediyorum.

Şimdi başka arkadaşlar da kk da veriyo tarihleri.

Sağol canım bu dolunay takvimini nerden bulurum ? internette falan var mı

Sağol canım bu dolunay takvimini nerden bulurum ? internette falan var mı

Rica ederim , mutlaka dene .İlk denemede bile farkı göreceksin , fark olmasa bile bir kaç ay mutlaka devam et yılmadan.
Eminim sende memnun kalacaksın. Zaten yorumları okursan hak vereceksin bana.

Arama motoruna kozmik bakım yazarsan bahsettiğim arkadaşın bloğu çıkar. Blogunda kozmik bakım adını kullanıyor.

KK da istenmeyen tüyler bölümündeki konuları incelersen , bulabilirsin.

Ben kozmik bakımı takip ettiğimden , burdaki konu adını hatırlamıyorum ama var.

Back