yardım!!!

hfbm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
56
3
26
Rize
üç buçuk yaşında kızım var 2 yaşında tuvaletini söylemeye basladı ama şimdi geceleri altını ıslatıyo hata gündüz uyuyunca bile ıslatıyo ve çişi gelince tutuyo gitmiyo tuvalete bu konuda napabilirim yatağı ıslatmasını hiç istemiyorum kızıyorum ona sonra üzülüyorum yakı bandını okudum netten iyi glir diyolar ama ya zararı varsa diye düşünüyorum

zorunun için yapman gereken iki şey var 1. onun gece altını ıslatmaması için gece uyurken belli aralıklarla kaldırıp çişe götürmeyi dene böylelikle alışkanlık kazanır ve çişi geldimi kalkıp kendi yapmaya çalışır 2. çişi geldimi tutmasının nedeni tuvaletten korkmasımı eğer neden oysa sen tuvalete her gitiginde birlikte gidin böylelikle korkusununu yener
gece altını ıslatmasının bir nedenide ayaklarını üşütüyor olabilir ayaklarına dikkat et kızın için benimde 5 yaşında bir oğlum var oda başlarda gece altını ıslatırdı bende uyumadan önce çişini yaptırdım ve sorun geçti

kaldırmaz olur muyuım ben ayrı kaldırıyom babası ayrı ama yinwe de yapıyo tuvaletten korkmuyo ama gelince kıvranıyo kıvranıyo yine de gitmiyo çok üzülüyorum kızıma ya gecmezse davam ederse diye

korkmana gerek yok geçer dediğim gibi eğer ayaklarını sıcak tuttuğun halde genede kaçırıyorsa bu genetikte olabilir sende yada babasında böyle bi sorun varmıydı genelde çocuklar anne yada babadan alıyor bu tür davranışlarını bu biraz şaçma gelebilir ama benim amcamın oğlu var o 18 yaşına gelene kadar sürdü hekime felan gitti sadece saat beşten sonra sıvı şeyler alma dedi ama senin çocugun küçük oldugu için biraz uğraş eminim alışkanlık kazanır bu durumlar biraz zaman alır ama pes etme üzerine düş ağaç yaşken eğilir ama istersen sen genede bir hekime danış:40:

Son düzenleme:
sağol söylediklerin için insallah düzelir elimden geleni yapıyorum umarım düzelir

Back