Slm bayanlar 3 haftalık hamıleyım doktora gttım ama ultrasonda gözükmedı kan testınde bellı oldu doktorum bana 10 gun sonra gel dedı hİÇ bir test bir bilgi vermedı Bende şimdi şüphe ıcerısınde kaldım Şimdi 10 gun beklesem bı sorun olurmu yoksa hemen baska doktora gıtmelımıym Bilenler lütfen bana yardımcı olabılırlermı Kafam cok karıstı
Slm bayanlar 3 haftalık hamıleyım doktora gttım ama ultrasonda gözükmedı kan testınde bellı oldu doktorum bana 10 gun sonra gel dedı hİÇ bir test bir bilgi vermedı Bende şimdi şüphe ıcerısınde kaldım Şimdi 10 gun beklesem bı sorun olurmu yoksa hemen baska doktora gıtmelımıym Bilenler lütfen bana yardımcı olabılırlermı Kafam cok karıstı
yok canım ne sorun olacak bende hamileliğimi adet olmamıştım 6 gün geçmişti test yapıp öğrenmiştim doktora gittiğimde 1 aylıktı ve doktor baktı usg de sadece kesesi görünüyor doktor ondan öyle demiştir şüphelenmene gerek yok yani yinede sen bilirsin başka dr a gitmek istiyosan :)
3 Hafta kesenin görünmesi için henüz erken 10 gün kendini yorma dinlnerek geçir ve 10 gün sonra kontrole gidebilirsin.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Bende ilk ogrendigimde 3 haftalikti kese gozukmuyodu bananada iki hafta sonra gel dediler beta hcg 2514 cikmisti adetim 1 hafta gecmisti ama bebek 3 haftalikti gec doklenme oldugu icin gorunmemis 7haftalikken keseyi 10 haftalikken kalp atislarini dinledik ama hep 2 hafta geriden takip ediyodu merak etme sabirli olmaya calis bi sorun yoktur oksa seni 10 gun bekletmez insallah kisa zamand bebisinin kalp atislarini duyarsin