• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yardım :(

tk2010

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
186
4
296
İstanbul
kızlar merhaba,
2013 haziranda düğünüm var hala gelinlik modeli ve saç modeline karar veremedim.
diktiricem off aslında hoşuma giden bir gelinlik var iffetin gelinliği ama straptez de istiyorum prenses gelinlik modelide olabilir hangisinde rahat ederim yakışır mı bilmiyorum. cünkü gögüslerim cok kücük gelinlik yandan bakıldıgında dümdüz dursun istemiyorum bazı gelinler gördüm gögüs kısmı yandan boş duruyordu hoş değil sizce napmalıyım gelin sacı konusundada fikre ihtiyacım var ni,şanda dagınık topuz yapmıştım hoştu ama dagınık topuzda burnum kocaman görünüyor balerin topuzunda sanırım geri doğru cekildiği icin burnum hoş duruor ve gözlerimde patlak göz eyeliner daha güzel duruor ha birde o var gözlerime eyeliner cektirdim nişanda özel sprey sıktırdım ama ona rağmen kapatıp acınca yukarıya cizgi olmuş ay kafayı yicem hiçbişiy seçemiyorum ve cok zor begeniyorum ben napcam yardım edin : (
bir minyonum ve kabarık gelinlik çok hoşuma gidiyor

kızlar merhaba,
2013 haziranda düğünüm var hala gelinlik modeli ve saç modeline karar veremedim.
diktiricem off aslında hoşuma giden bir gelinlik var iffetin gelinliği ama straptez de istiyorum prenses gelinlik modelide olabilir hangisinde rahat ederim yakışır mı bilmiyorum. cünkü gögüslerim cok kücük gelinlik yandan bakıldıgında dümdüz dursun istemiyorum bazı gelinler gördüm gögüs kısmı yandan boş duruyordu hoş değil sizce napmalıyım gelin sacı konusundada fikre ihtiyacım var ni,şanda dagınık topuz yapmıştım hoştu ama dagınık topuzda burnum kocaman görünüyor balerin topuzunda sanırım geri doğru cekildiği icin burnum hoş duruor ve gözlerimde patlak göz eyeliner daha güzel duruor ha birde o var gözlerime eyeliner cektirdim nişanda özel sprey sıktırdım ama ona rağmen kapatıp acınca yukarıya cizgi olmuş ay kafayı yicem hiçbişiy seçemiyorum ve cok zor begeniyorum ben napcam yardım edin : (
bir minyonum ve kabarık gelinlik çok hoşuma gidiyor

Canım ben de 2013 haziran geliniyim, sakin ol daha var, ben de henüz hiçbir şeye karar veremedim ama, merak etme en iyisini bulacağız :)
Ben de minyon ve küçük göğüslüyüm. Minyon tiplere prenses model gelinlik uygun oluyor diye öğrendim araştırmalarıma göre... Straplez istiyorum ben de, göğüs konusunda push up sütyenler çözüm olacaktır bence endişelenme :) Model konusunda net fikrim yok benim de ama straplez ve prenses modeli konusunda kararlıyım :)

sonunda aynı dertten birini buldum straptez kısmı nasıl düşünüyorsun taşlı mı incilimi ?
birde saç modeline karar verdin mi canım.
haziranın kaçı? biz haziranda düşünüyoruz ama henüz gün almadık sanırım 2013 nikah tarihleri ocakta başlanıyormuş alınmaya

sonunda aynı dertten birini buldum straptez kısmı nasıl düşünüyorsun taşlı mı incilimi ?
haziranın kaçı? biz haziranda düşünüyoruz ama henüz gün almadık sanırım 2013 nikah tarihleri ocakta başlanıyormuş alınmaya

Canım benim tayin sorunum dolayısıyla biz nikahı 19 ekimde yaptık :) Düğün 9 Haziranda...Sen de bir an evvel gün alsan iyi olur bence.
Straplez kısmı nasıl olsun karar veremedim ama, düşündüğüm şeyler var. Mesela V yakalar göğüsleri olduğundan büyük gösterdiğinden straplez kısmını düz istemiyorum.Biraz daha V gibi, uçları hafif sivri belki... Taş mı inci mi?? Bilmiyorum ama sanırım ikisi de değil, daha sade bişey belki. Model bakıyorum, diktirticem...Sen nerdesin?

Saça da karar vermedim, aslında insan düşündükçe strese giriyor haklısın :) Aslında yüzüm küçük olduğunda toplu saç yakışıyor daha çok bana, ama kır düğünü olacak, öyle kaskatı bir topuz da sanki konsepte uygun olmayacak, açık, iri dalgalı ve doğal bir saç daha uygun gibi ama bilemiyorum :(

Son düzenleme:
aaa bende 9 haziranda nişanlandım hatta yine 9 hazirandamı evlensek diyoruz :) uğurlu sayısı 9 : )
canım 6aydan önce gün alınamıyor evraklar 6ay geçerli cünkü o yüzden ocagı bekliyoruz.
puff ne zormuş birde bende şöyle bişey var bişeyi cok beeğeniyorum giyiyorum sonra beğenmiyorum huyum kurusun ay inşallah güzel oluruz :)

aaa bende 9 haziranda nişanlandım hatta yine 9 hazirandamı evlensek diyoruz :) uğurlu sayısı 9 : )
canım 6aydan önce gün alınamıyor evraklar 6ay geçerli cünkü o yüzden ocagı bekliyoruz.
puff ne zormuş birde bende şöyle bişey var bişeyi cok beeğeniyorum giyiyorum sonra beğenmiyorum huyum kurusun ay inşallah güzel oluruz :)

Hmm anladım canım, o zaman 6 ay kalır kalmaz hemen al :) Benimki 8 haziran canım ya, bir türlü kafama girmedi tarih, karıştırıyorum :)))
Gerçekten zor, her kafadan bir ses çıkıyor, bir sürü model var, insan karar veremiyor. Ben de kına gecesine taktım, ne giysem diye...

ayyy oda ayrı bir dert aynen ne giycem nerde yapcam bir sürü ayrıntı var Allahım daha ev tutcaz kirada oturcaz oyüzden şimdiden ev tutamıyoruz ev tutcazda döşicezde kira olcagı icin eşyada alamıyoruz bilmiyoruz cünkü evi poff nası lyetişcek bilmiyorum nişanlımda panik yapma yetiştircez diyor

ayyy oda ayrı bir dert aynen ne giycem nerde yapcam bir sürü ayrıntı var Allahım daha ev tutcaz kirada oturcaz oyüzden şimdiden ev tutamıyoruz ev tutcazda döşicezde kira olcagı icin eşyada alamıyoruz bilmiyoruz cünkü evi poff nası lyetişcek bilmiyorum nişanlımda panik yapma yetiştircez diyor

Biz mi telaşlıyız, yoksa erkekler fazla mı rahat ve sakin ben anlamadım :)) Benimki de sürekli sakin olmamı ve daha çok zaman olduğunu telkin ediyor :))
Kına gecesi için küçük şirin bir cafe buldum, cüzi bir fiyata...Arkadaşlar arasında olmasına karar verdim zaten, fazla kalabalık olmayacak. Bir kaç şey hazırladım kına için. nar içinde kınalar, kına ojeleri, kına mendilleri, nedime duvağı, nedime bilekliği, hatta tef bile aldım isim yazılı :) Kına gecesi çok ıvır zıvır dolu diye şimdiden hazırlayayım dedim. Hafta sonu lavanta kesesi yapıcam kendim, keçeden, bakalım becerebilecek miyim...ne giycem onu düşünüyorum. Aslında tek kıyafet giysem, Hürrem kıyafeti gibi mesela, saçım başım ona uygun şekilde tabi...Kına yakılırken kıyafet falan değişmesem? kafam çok karışık....

sorma banada fazla rahat gibi geliyor umarım iki ayagımız bir pabuca girmez.
ben kına yeri bulamıyorum pendikte cogu mekan 1000tl istior sadece yer veya yer calgı napcam bilmiyorum.
ıvırı zıvırı zaten cok oluyor. değişik fikirler bende isterim bende aslında arkadaşlar arası istiyorum ama bizim aile illada gelmek isticek salondada yapmak istemiyorum sevmiyorum salonları :(

benim aradkaşım evlendi geçen ay o kına gecesinde kırmızı abiye giydi.
kına yakılırkende kaftanı üzerine gecirdi kınada yakıldıktan sonra cıkardı.

daha hazirandaymışş oohhoooooooooo :1::1:

benm martta hala bakadım :27: ben mi cok rahatım ne .

kuaföre gelince de her zaman gittiğin belli kuaför varsa ona git. seni ve isteklerini biliyor oldugu icin gelin sacını da sana göre yapar.

gelinliklere karar vermen icin de gidip görüp üzerinde görmen gerek. :34: sonra elersin.

slm kızlar 2011 haziran gelini olarak yani 1.5 yıllk evli olarak tecrübelerimi yaziiim dedim :))
öncelikle herseyi planlı yapın erken demeyin çnkü ayrıntılar hep unutuluyo... düğün saçından dans sarkınıza kadar belirleyin .
gelinli olarak herkesn zevki farklıdır bişi diemem ben mesela altı komple tüy bi gelinlik gydim bu bnm hayalimdi çokta gzl oldu toplu saçı sevmediğim için iri dalgalı maşa yaptrdım içime çok sndi...
düğün arabanızı smdiden seçin bn 6 ay önceden ayarlamıştım çnkü eski klasik arabalardan istedim üstü açık bde pembe olsun dedim ve onu tuttum 6 ay önceden ... sizinde byle bi hayalinz varsa acele edin derim ben...

düğün yerini belirleyin ve detayları konuşun yemekli olcaksa menü belirleyn kişi sayısına gre fiyat veriolar mutlaka indrim isteyin:34:
kına gecenz ve düğünün arasında 1 gün dnlenme günü bırakın peşpeşe olmasın ... gelinlik ayakkabınızn yanı sıra bde babet alın oynarken çok rahat oluyo (ben converse gydim, topuklu ayakkabımda pembeydi:))

istanbulda yapacak olanlar için kına malzemeleri ve bndallı için mutlaka eminönüne gtmelerini öneririm hatta nikah sekeri de düşünüosanız ordan malzeme alıp kendinz yapabilirsnz yada yaptrabilirsnz ( ben minik kavanozlara bonibon koyup kurdale ve tülle süslemiştim üstndede tarh ve karikatr vardı etiket şeklinde) yaklaşık 350 adet)

uzun duvak kullanmak isteyen arkadaşlar 2 duvağınz olsun biri uzun biri kısa uzun duvağı foto çekimlerinde kullanırsnz danstan sonra çıkartrsnz onla tüm gn geçirmek çok zor oluyo özellikle oynarken falan işkence ( bnm hem uzun hem kısa duvagım vardı en sonda çiçeğimin aynı renklerinden yaptrdığım tacımı taktım )

bunlar dısında ilk dans sarkımz soner arıca - seni seviyorum du dnleyn derim... ilk girişi de oldu en sonunda oldu bimbambomla yaptık:1: istediğinz herseyi sorabilirsnz martta da kardeşim evlenio onada bi taraftan destek oluyorum szede olurum seve seve:16:

daha hazirandaymışş oohhoooooooooo :1::1:

benm martta hala bakadım :27: ben mi cok rahatım ne .

kuaföre gelince de her zaman gittiğin belli kuaför varsa ona git. seni ve isteklerini biliyor oldugu icin gelin sacını da sana göre yapar.

gelinliklere karar vermen icin de gidip görüp üzerinde görmen gerek. :34: sonra elersin.

Canım mekan konusunda acele edip etmemek, yapacağın yerle de ilgili... Örneğin ben kır düğünü için İzmir' de ekim ayında yer bakıyordum, çok tercih edilen mekanların ctesi günleri dolmuştu bile yaz için. Diğer hazırlıklar konusu da, kişinin yoğunluğuna bağlı aslında. Yoğun çalışıyorsunuz ve ayrıntılara önem veriyorsanız(benim gibi) önceden başlamakta büyük fayda var.

slm kızlar 2011 haziran gelini olarak yani 1.5 yıllk evli olarak tecrübelerimi yaziiim dedim :))
öncelikle herseyi planlı yapın erken demeyin çnkü ayrıntılar hep unutuluyo... düğün saçından dans sarkınıza kadar belirleyin .
gelinli olarak herkesn zevki farklıdır bişi diemem ben mesela altı komple tüy bi gelinlik gydim bu bnm hayalimdi çokta gzl oldu toplu saçı sevmediğim için iri dalgalı maşa yaptrdım içime çok sndi...
düğün arabanızı smdiden seçin bn 6 ay önceden ayarlamıştım çnkü eski klasik arabalardan istedim üstü açık bde pembe olsun dedim ve onu tuttum 6 ay önceden ... sizinde byle bi hayalinz varsa acele edin derim ben...

düğün yerini belirleyin ve detayları konuşun yemekli olcaksa menü belirleyn kişi sayısına gre fiyat veriolar mutlaka indrim isteyin:34:
kına gecenz ve düğünün arasında 1 gün dnlenme günü bırakın peşpeşe olmasın ... gelinlik ayakkabınızn yanı sıra bde babet alın oynarken çok rahat oluyo (ben converse gydim, topuklu ayakkabımda pembeydi:))

istanbulda yapacak olanlar için kına malzemeleri ve bndallı için mutlaka eminönüne gtmelerini öneririm hatta nikah sekeri de düşünüosanız ordan malzeme alıp kendinz yapabilirsnz yada yaptrabilirsnz ( ben minik kavanozlara bonibon koyup kurdale ve tülle süslemiştim üstndede tarh ve karikatr vardı etiket şeklinde) yaklaşık 350 adet)

uzun duvak kullanmak isteyen arkadaşlar 2 duvağınz olsun biri uzun biri kısa uzun duvağı foto çekimlerinde kullanırsnz danstan sonra çıkartrsnz onla tüm gn geçirmek çok zor oluyo özellikle oynarken falan işkence ( bnm hem uzun hem kısa duvagım vardı en sonda çiçeğimin aynı renklerinden yaptrdığım tacımı taktım )

bunlar dısında ilk dans sarkımz soner arıca - seni seviyorum du dnleyn derim... ilk girişi de oldu en sonunda oldu bimbambomla yaptık:1: istediğinz herseyi sorabilirsnz martta da kardeşim evlenio onada bi taraftan destek oluyorum szede olurum seve seve:16:

Canım, harikasın çok teşekkür ederiz...
Bimbamboma bayıldım doğrusu, çok neşeli, çok uygun bence giriş için, beğendim, notumu aldım. Soner Arıca' nın şarkısını da dinleyeceğim...
Klasik araba fikrini ben de düşündüm ama nerde bulunur, pahalı mıdır mesela? Ben İzmir' deyim?
Bir de en son çiçeğimle aynı renkte yaptırdgım tacı taktım demişssin ya, o canlı çiçekten bir taç mıydı? kısa duvagını çıkarıp, bunu takarken saçın bozulmadı mı? Uzun ve kısa duvak meselesini düşünmüştüm de, çiçekten taç da hoşuma gitti...
Ben de kına gecemde dağıtmak için minik kavanozlar aldım internetten. 40 cc lik 105 tanesi 40 tl. Bir de yine internetten bulduğum bir matbaaya, kavanoz kapakları için yuvarlak sticker bastırdım. 100 tanesi 25 tl. Üzerinde isim, tarih yazıyor ve kırmızı uzun elbiseli bir kız resmi yaptırttım... kırmızı kurdele bağladım, çok şirin oldu.İçine de çikolata kaplı badem şekeri koymayı düşünüyorum kırmızı...

Son düzenleme:
kızlar ben kına ile düğün arasını 1 hafta yapmak istiyorum sizce çok mu?
öyle uzaktan gelecek akrabamız yok cünkü her iki tarafta istanbulda

küçük göğüslerde bir boy büyük sutyen kullanabilirsin, benim gelinlikçim o şekilde dikmişti, zira benim de göğüsler çok küçük. tabi straplez olunca büyük beden sutyen nasıl olur bilmiyorum. belki de bir tekniği vardır gelinlikçilerde. saçını araara kuaföre gidip istediğine yakın yaptırabilirsin, özel günlere katıldığın zamanlarda. yoksa düğün günü nasıl olacağını bilmediğin bir saçı yaptırmak geriyor insanı.

kızlar ben kına ile düğün arasını 1 hafta yapmak istiyorum sizce çok mu?
öyle uzaktan gelecek akrabamız yok cünkü her iki tarafta istanbulda

Benim kına 6 haziranda düğün 8 Haziranda olacak canım, araya bir gün koydum...
Uzaktan gelecek kişiler yoksa bence farketmez, iyi bile olabilir hatta :)

Back