Yardım..

rose_1903

bebeqim qeL artıkKk
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
420
2
46
Tekirdağ
merhaba bayanlar gecenin bu saatinde birileri varmıdır bilmiyorum ama dayanamadım yazıyorum.. benim adet tarihime 15 gün var :/ sizce Kanda baktırsam şayet gebelik varsa çıkarmı ?

merhaba bayanlar gecenin bu saatinde birileri varmıdır bilmiyorum ama dayanamadım yazıyorum.. benim adet tarihime 15 gün var :/ sizce Kanda baktırsam şayet gebelik varsa çıkarmı ?

adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor. yani sen daha yumurtlamamış bile olabilirsin. yani yarın yumurtlama günün hesaba göre..yani daha döllenme bile olmamış olabilirki test için çok çok çok erken..sen bugünleri iyi değerlendir yarın muhakkak ilişkiye gir..

hamile kaldığını düşündüğün günden 1 hafta sonra belli olabilir diye biliyorum ben ama kesin değil yinede..adet günün geçtikten sonra yaptırırsan daha kesin olur..

temmuzzun 8 inde adet olmuştum evet sanırım erken :// 2 gündür bende çok fazla halsizlik var hiç böyle olmazdım kasıklarımdada agrı oluyor ara ara bende ümitlendim

cnm adetine 15 gn varsa zaten yumurtlama dnemi içindesin demektr... kandada çıkmaz idrardada(( bde doğru günleri değerlendrdiğinden emnmisin adtine 15 gn kalmışsa nası gebelik bekliosunki çok anlayamadım :S ama idrarda en erken adtine 1-2 gn kala öğrenirsin kiii dedğim gbi en erkenidr bu normalde 5-6 gn geçtikten snra netleşir... kandada 4-5 gün kala baktrabilirsn zaten hamileysen değerin hergn ykselir.....

temmuzzun 8 inde adet olmuştum evet sanırım erken :// 2 gündür bende çok fazla halsizlik var hiç böyle olmazdım kasıklarımdada agrı oluyor ara ara bende ümitlendim

kasıklarındaki ağrı yumurtlama olduğundan.. o yüzden bugünleri iyi değerlendirirsen hamile kalma şansın artar..

yumurtlama günüm doktorumun dediğine göre adetten 10 gün sonra bide ayın 22 sinde demişti :/

adetin kaç gün sürüyo ona gre hesaplanıo yumurtlama günü... herkesinki farklılık gsteriyo aslında yani28 gnde bir adte olan 14. gn yumurtluyo genelde ve adetin 12. gününden itibaren gün aşırı ilişki öneriliyo dr. sana 22si dedyse bu dnmlerde demekki yumurtlama dnemin 22sinde ilşki olduysa bile sen tek ilişkiye gvenme cnm bugnleride değerlendr bak kasıklarında ağrıyomuş yumurtlama dnmendesn bnce... iyi değerlendr ayın 10u gbide test yap bizide blgilendr mutlaka))
ama sakın smdi test yapmaya kalkma kesinlikle çıkmaz boşuna moralini bzmuş olursun

28 günde bir oluyorum adetten sonra 2 günde bir ilişkimiz oldu bu güne kadar inşallah bu sefer yakalarız :))) tmm cnm çok saaol şimdi yaptırmıycam . ve bilgilendiricem. :)

28 günde bir oluyorum adetten sonra 2 günde bir ilişkimiz oldu bu güne kadar inşallah bu sefer yakalarız :))) tmm cnm çok saaol şimdi yaptırmıycam . ve bilgilendiricem. :)

süperrrrrr bnce olmuştur :)))))) 1-2 gn daha şansını zorla snra dua et derim ben:))))) stres yapma sakın stres adet geckmesi yapıo snra hamile olduğunu düşünrsün bde hayal kırıklığına uğrarsan moralin bozulur cnm ... ne zamandr istiyosunuz ne kadarlık evlisn

inşallahh :)) ben 1 senelik evliyim hiç korunmadım iilk aylarda hamile kaldım 2 aylık+tı dış gebelik geçirdim çok zordu amelytla aldılar. sol tüpümde alındı o yüzden şimdi çok korkuyorum hem aynı şeyleri yaşamaktan hem hamile kalamamaktan doktorum bi sorun yok olucak dedi ama .. beklemek çok zor

cnm bnm çok üzüldüm geçmiş olsun ... unut artık o gnleri olumlu düşün korkma bişi olmicak diye düşün geçti bitti öyle düşün herkesin başına gelebilir... sen hamile kalarak ispat etmişsin kendini sonuçta hamile kalabiliyosun dış gebelik bile olsa basndan bi hamilelik geçmiş yani hamile kalmana engel bişi yok öyle düşün demekki doğru zaman değilmiş dua et bol bol... inşallahhh ikizin olur bi kız bi erkek:)))))) allah sana sağlıklı dünya tatlısı bi bebek nasip etsin:))) bnde 15 aylık evliyim henüz bebeğe karar vermedik korunuyoruz ama bi taraftanda bnde korkuyorum aslnda korunmakla hatamı ediyorum ya isteynce olmazsa falan diye ... allah herkese istediği zaman nasip etsin o duyguyu yaşamayı.....

çok saol cnm evet geçti gitti çok üzülmüştüm ama bebeğim izlerini bırakıp gitti .. artık rahatım üzülmüyorum.. Allah düşmanıma bile yaşatmasın.. Allah mm inşallah ol desin bu ay olsun ümitleniyorum işte ama gündüzleri kendime uğraş buluyorum çok şükür düşünmüyorum bu akşam nolduysa aklımda hep hamilelik var :)) güzel dileklerin içinde çook teşekkürler Allah razı olsun inşallah ikiz olur belkide sana Allahm söyletmiştir bende çok istiyorum çünki :)) size gelince bir örnek vereyim benim ablam 9 yıllık evli evlendiği günden beri korundu 5 sene sonra bıraktı hamile kalamıyordu çatlatma iğnesiyle kalabildi çok şükür.. inşallah sende hayırlı sağlıklı bir bebeği alırsın kucağına ve dileyen herkese yaşatsın yüce mevlam anneliği..

selam arkadaşlar yine beni aydınlatmanıza ihtiyacım var
Adet olmam gereken gün 3 yada 4 eylül ! bugün dayanadım beta hcg testi yaptırdım sonuç: 49 çıktı..

şimdi günüme daha var sizce gebelik oluşurmu adet günüme kadar ? yoksa bu aydamı yakalayamadık ?

geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı bebeğin olur.tek tüple hamile kalan var bi yerde okumuştum hatta okuduğuma göre solda kız bebek olurmuş senin oğlun olur ilşkiye girince sağa dön yat bari

geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı bebeğin olur.tek tüple hamile kalan var bi yerde okumuştum hatta okuduğuma göre solda kız bebek olurmuş senin oğlun olur ilşkiye girince sağa dön yat bari

ahh canm çok saaol inşallahh :) sennde sağlıklı uzun ömürlü bi bebeğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…