Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bayanlar gecenin bu saatinde birileri varmıdır bilmiyorum ama dayanamadım yazıyorum.. benim adet tarihime 15 gün var :/ sizce Kanda baktırsam şayet gebelik varsa çıkarmı ?
temmuzzun 8 inde adet olmuştum evet sanırım erken :// 2 gündür bende çok fazla halsizlik var hiç böyle olmazdım kasıklarımdada agrı oluyor ara ara bende ümitlendim
temmuzzun 8 inde adet olmuştum evet sanırım erken :// 2 gündür bende çok fazla halsizlik var hiç böyle olmazdım kasıklarımdada agrı oluyor ara ara bende ümitlendim
yumurtlama günüm doktorumun dediğine göre adetten 10 gün sonra bide ayın 22 sinde demişti :/
adetin kaç gün sürüyo ona gre hesaplanıo yumurtlama günü... herkesinki farklılık gsteriyo aslında yani28 gnde bir adte olan 14. gn yumurtluyo genelde ve adetin 12. gününden itibaren gün aşırı ilişki öneriliyo dr. sana 22si dedyse bu dnmlerde demekki yumurtlama dnemin 22sinde ilşki olduysa bile sen tek ilişkiye gvenme cnm bugnleride değerlendr bak kasıklarında ağrıyomuş yumurtlama dnmendesn bnce... iyi değerlendr ayın 10u gbide test yap bizide blgilendr mutlaka))
ama sakın smdi test yapmaya kalkma kesinlikle çıkmaz boşuna moralini bzmuş olursun
28 günde bir oluyorum adetten sonra 2 günde bir ilişkimiz oldu bu güne kadar inşallah bu sefer yakalarız :))) tmm cnm çok saaol şimdi yaptırmıycam . ve bilgilendiricem. :)
inşallahh :)) ben 1 senelik evliyim hiç korunmadım iilk aylarda hamile kaldım 2 aylık+tı dış gebelik geçirdim çok zordu amelytla aldılar. sol tüpümde alındı o yüzden şimdi çok korkuyorum hem aynı şeyleri yaşamaktan hem hamile kalamamaktan doktorum bi sorun yok olucak dedi ama .. beklemek çok zor
inşallahh :)) ben 1 senelik evliyim hiç korunmadım iilk aylarda hamile kaldım 2 aylık+tı dış gebelik geçirdim çok zordu amelytla aldılar. sol tüpümde alındı o yüzden şimdi çok korkuyorum hem aynı şeyleri yaşamaktan hem hamile kalamamaktan doktorum bi sorun yok olucak dedi ama .. beklemek çok zor
geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı bebeğin olur.tek tüple hamile kalan var bi yerde okumuştum hatta okuduğuma göre solda kız bebek olurmuş senin oğlun olur ilşkiye girince sağa dön yat bari