M meliha01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2010 8 2 86 Aksaray 23 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi meliha01 #1 dr hanım benim oğluma smith meganis hastalığı tanısı konuldu hastalık hakkında bilgi verir misiniz
Dr.Phil.R. Meltem Kavcar Sirmali Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.579 17 643 İstanbul 25 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi meliha01 #2 meliha01 .!.: dr hanım benim oğluma smith meganis hastalığı tanısı konuldu hastalık hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. Smith-Magenis Sendromu (SMS); mental retardasyon, kraniofasial ve iskelet anomalileri ile uyku düzensizliği, ağrı duyusunda azalma, çevre ile uyum problemleri gibi davranış anormalliklerini içeren kompleks bir hastalıktır.
meliha01 .!.: dr hanım benim oğluma smith meganis hastalığı tanısı konuldu hastalık hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. Smith-Magenis Sendromu (SMS); mental retardasyon, kraniofasial ve iskelet anomalileri ile uyku düzensizliği, ağrı duyusunda azalma, çevre ile uyum problemleri gibi davranış anormalliklerini içeren kompleks bir hastalıktır.