Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sütüm yettiği için mamaya ihtiyaç duymadım.bisküviler de yüksek ısıda fırınlandığı için kullanmadım ama burda bir tarif bulmuştum bugün onu yaptım sonuç hüsran,kızım onu da sevmedi şaşırdım iyice ne yapacağımı :18: zaten bu ara diş çıkarmaya çalışıyor,öğlen uykularımız alt üst oldu.
sütüm yettiği için mamaya ihtiyaç duymadım.bisküviler de yüksek ısıda fırınlandığı için kullanmadım ama burda bir tarif bulmuştum bugün onu yaptım sonuç hüsran,kızım onu da sevmedi şaşırdım iyice ne yapacağımı :18: zaten bu ara diş çıkarmaya çalışıyor,öğlen uykularımız alt üst oldu.
Tarifi bizimle de paylaşır mısın canım?
hiç boşuna ümitsizliğe kapılma ve bunu dert etme.genelde hemen hemen bütün bebekler ilk ek gıdaya geçince sebze pürelerini yadırgarlar ve sevmezler sen ne kadar çeşitlendirsen de sonuç yine aynı olur ama zamanla damakları bu tada alşıyor tabi bunun bir süresi var sabırlı olmak lazım.düşünsene devamlı süt içiyorsun damağın bu tadı biliyor sonra brden havuç patates...vs ezip yediriyorlar sana.yadırgamazmısın?tuz da yok tad da. ama günde 1-2 çay kaşığı da olsa yedikçe alışacaklar.benim kızım ek gıdaya geçince yoğurda meyveye bayılırdı ama sebzeden nefret ederdi.şimdi en sevdiği şey sebze çorbası
Sağol tatlım ilk fırsatta deneyeceğim.
Bir de bugün, hatta az önce denediğim birşeyi paylaşayım hemen. Oğluma muhallebi yaptıp, yemiyordu, mızmızyapıp ağzından akıtıyordu, sonra sol elime şişirilmiş ağzı bağlanmış bir buzdolabı poşeti aldım( buz dolabı poşetinden balon düşün) onu tutamayacağı kadar uzakta şır şır yaptırdım salladım. Dikkatini ona verdi ben de hazırladığım muhallebinin yarısını yedirdim. Sonlara doğru sıkılmaya başladı poşetten de, başka bir renk poşet vardı önceden oynasın diye hazırladığım. Onu kullandım bir süre de...
Bir dene istersen belki sende de işe yarar. Hem basit bir yöntem. Sonucunu yaz buraya.
tamam canım ben de uyandığında deniycem şu an uyuyor,sonucu da yazarım.