bos kaktus Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 1 0 36 Fransa 27 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bos #1 benim bir sorunum var rahmimde agri var.hamilelik suphem var ama az :sm_confused: ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. fransada yasiyorum ve henuz dil bilmiyorum. doktora gitmek istiyorum ama kimsem yok ne yapmaliyim:çok üzgünüm:
benim bir sorunum var rahmimde agri var.hamilelik suphem var ama az :sm_confused: ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. fransada yasiyorum ve henuz dil bilmiyorum. doktora gitmek istiyorum ama kimsem yok ne yapmaliyim:çok üzgünüm:
scheker herseyin hayirlisi... Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 3.151 146 373 İstanbul 27 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bos #2 eczaneden bir gebelik testi isteyin hic yoktan hamilemisiniz degilmisiniz onu ögrenirsiniz bilmiyorsaniz googla ceviri bölümünden cevirtin kagida yazin gidin eczaneye gösterin verirler herhalde onun disinda doktora gitmekten baska bir cagre göremiyorum
eczaneden bir gebelik testi isteyin hic yoktan hamilemisiniz degilmisiniz onu ögrenirsiniz bilmiyorsaniz googla ceviri bölümünden cevirtin kagida yazin gidin eczaneye gösterin verirler herhalde onun disinda doktora gitmekten baska bir cagre göremiyorum