• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım:(

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
643
slm arkadaşlar kkda reklam olarak gördüm mrk edip sevgiland arkadaşlık sitesine üye oldum ama iptal edemiyorum sadece standart üyelerimiz iptal edebilir yazıyor ama ben hiç bir işlem yapmadım gold üyelik gibi ulaşamıyorumda napıcammafoldumben

Nasıl ya_? İptal etme sende.Fotonu koymadıysan:)

tşk ederim cvp verdiğin içn fotomu koydum işte kaldıramıyorumda karışık geldiği içnde iptal etmek istedim başka korkumda gold üye yapmaları denedim msjda yollayabiliyorum çünkü üyelere işte size sorum işlem olmadan üyelik yükseltilirmi acaba standar t üye gözükmüyorumda :/

Madem öyle şişman obezite kadın resmi koy baştan sona salla:-)

:) Boşver kalsın foton.Facebook un var mı blmiyorum varsa , gören olurda sen ordasın derse yooo değlim dersin:) kim bilcek sanki.Faceimden almışlardır foto. mu dersin :) Para vermeden gold olamazsın o tarz sitelerde:) korkma.

:) Boşver kalsın foton.Facebook un var mı blmiyorum varsa , gören olurda sen ordasın derse yooo değlim dersin:) kim bilcek sanki.Faceimden almışlardır foto. mu dersin :) Para vermeden gold olamazsın o tarz sitelerde:) korkma.

tşk ederim ilgin için cnm inş öyledir :Saruboceq:insanın başına ne gelirse mrktan geliyo ztn laelaelaelaelae

Hehe öyle siteleri merak etme canım ya boşver.Ama bişey olmaz korkmaaa:)

bernam ya çok hoşsun gerçekten korkacak 1şey yokmuş
benim kocişim de sırf meraktan girmiş öyle sitelere sempatiksalakcinni resmini de koymuş açık açık bilgilerini de
abimle tanışmak istiyodu hiç gerek yok abim seni çok iyi tanıyo demiştim çünkü ad soyad yazıp aratınca direk çıkıyodu karşımıza ve silemiyorsun da

bernam ya çok hoşsun gerçekten korkacak 1şey yokmuş
benim kocişim de sırf meraktan girmiş öyle sitelere sempatiksalakcinni resmini de koymuş açık açık bilgilerini de
abimle tanışmak istiyodu hiç gerek yok abim seni çok iyi tanıyo demiştim çünkü ad soyad yazıp aratınca direk çıkıyodu karşımıza ve silemiyorsun da

Eşiniz meraktan girmiş,üye olmuş,fotoğrafını koymuş ve her nedense siz bu profili silemiyorsunuz... :1shok:
Bu olay da sizin için oldukça komik yani?akannehir
Vahhh yurdum kadını bu kadar kanıksadık herşeyi?:delphin:

laalecim yorum yapmadan ayrıntıyı oku yurdun kadını okadar kanıksanık değil eşim se abim lede tanışmıştır demi abimle tanışmamışsa eşim nasıl olur :) bi yazım hatası mı anlama hatasımı tartışılır. ve internetten aldatılmaktan bukadarkorkmuyalım ki başımıza gelmesin demi

tekrar cevap gelmeden yazayım biz daha tanışmadan şuan eşim olan eşim öyle 1yere üye olmuş enson girdiği tarih çıkıyor ve silemiyorsun o arada abimle tanışmak istiyordu yani eşim olan bi adamın abimle tanışmamış olma ihtimali varmı

Back