Yardım!!!!

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
66
Ankara
Arkadaslar, benim bir arkadasım var , 35 yasında ruhu genc, eğlenceli bir tiptir. kızı var, ceren. ceren 16 yaşında ve masturbasyon yapıyormus .. yaptıktan sonra vajinal akıntıları ( mukus) sarı oluyor ve kötü kokuyormus. kilotları hep batıkmıs.. kendisi bu durumdan çok rahatsız oluyor ve çok pis hissediyor doğal olarak. Akıntı herkezde olur ama onunki mas. sonrası sarı renkte ve vaginal bir koku salgılıyor.yeşil değil, sarı ve kokulu :S bakire tabiiki... Bana bunları anlattı çünkü hastalığı olup olmadığını merak ediyor utangaçlığından doktora gitmiyor... Kilotları naylon olup olmamasıyla alakası var mı diye sordum, iipek kumas giydiğinde de böyle oluyormus..:| Sizin bir fikriniz var mı? Masturbasyon çok normal biseydir.. Sizde böyle olmusmuydu ?? ben hiç bişi anlamadım
doktora git diye çok yalvardım ama dinlemiyor.. Kendisi 3 günde bir yıkanır, temizdir aslında.. :S

Son düzenleme:
bir programda dr birisi "vajinayı kendi kendini temizleyen bir fırın olarak düşünün" diyordu. mas. sonrası bulaşmış mikropları dışarı atıyor olabilir. Ayrıca dönem dönem her bayanda oluyor üşütmeden dolayı yada reglden önce. yinede dr görünmesinde fayda var kaldı ki bakire olduğu için doktorlar bakmıyorlar özel bölgesine. geçmiş olsun.

dr gitsin.bekarlarda gidiyor muayene yapılmıyor ultrason ve kan testleri ister dr.yalnız yeşil değil sarı demişsiniz sarıyı anladımda yeşil akıntıyı ilk kez duyuyorumkaydirigubbakcemile3

hayır sunsetcim yeşil akıntıda vardır.Bekarlarda alttan muayene var kültür alınıır bir cubukla ama lüzumlu degildir cünkü enfeksiyon ciddiyeti yasamaz bakireler.Bence bu salgıdan kaynaklanan bir akıntı yani mastürbasyon sonrası rahmin içindekiler dısarı atılıyor.

tşkler canım biliyordum.yeni birşey daha öğrendim.

mastürbasyon sonrası mı geliyo bu dediğin akıntılar ?
yoksa normal günlük yaşantısnda mı ?

Bayanlar çok hassas ister 16 yaşında olsun ister 26 hiç farketmez.
Mutlaka üşütmüştür,bu akıntılar ondan dolayıdır.
Çünkü benimde çok akıntım olur ve ne zaman doktoruma gitsem gene üşüttüğümü bu yüzden ihtalap olduğu için antibiyotik ve vanijal fitil verir.

Sizinki de umarım önemli bi şeydir.

tesekkürler herkeze dediklrnzi ona iletrm.. O belli ki endişelendi baaya açıkladı. . . :S çok bakımlı güzel zayıf fln şaşırdm bnde yani..ciddi bişi olrmu die mrk ettm

Mastürbasyon sonrası akıntı normal diye biliyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…