• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardim:(

brunette_nl

Vanilla Ays
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
296
3
318
Hollanda
kizlarr kuafore gittim boyattim,beceriksiz,yapamadi..bakir/kina rengi gibi birsey oldu..oysaki ben visne/sarap kizili istiyordum...

nasil belirgin kizil yapabilirim saclarimi.koyu kirmizi olsun ama kirmizi oldugu belli olsun..
palette almayi dusunuyorum ama Hollandada istedigim renkler yok(zaten burda birsey bulunmaz)

koleston veya igora'dan hangi renkleri onerirsiniz???

palette'in- sarap kizili
-sonbahar kizili
-koyu yakut

nasil olur

canım bende saçlarımı bır yıl önceye kadar kızıla boyardım we dikkat cekici bir kızıl olurdu tawsiye edebilicem renkler pallette sonbahar kızılı,kolleston kor ateş kızılı

Eklentiler

• $palette-6888-sonbahar-kizili-mb13358_e7b185e7a34dae7de3b13b9409ca641b_r1.jpg
    $palette-6888-sonbahar-kizili-mb13358_e7b185e7a34dae7de3b13b9409ca641b_r1.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 1.409
  • $redspecial3.jpg
    $redspecial3.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 324
sonbahar kizili bana sanki turuncumse kizil gibime geldi...

benim istedigim boyle renkler(tabi birkac ton koyusu olur benim sacimda herhalde,ama olsun:))

$rood2.jpg

nasil yapacamki

brunette bu saç boyası sonbahar kızılı palettemi
eğer çyleyse boyamadan önceki saç rengin neydi merak ettim.bende boyatıcam.koyu kahverengi tonunda şuanda benim sacım ve boyatırsam turuncu olurmuyum diye korkuyorum acıkcası.karar veremedim.yardımcı olurmusun.

en son gonderdigim resimdeki benim sacim kuaforde yaptirdim..goldwell'in boyalarini karistirdi,hangilerine bilemiyorum...ama boya kafamda beklerken...acik mor rengi vardi

kendi sac rengim acik kahverengi...hatta guneste altin sarisi gibi sactelleri aradan gorunuyordu.

turuncu olurmusun bilemiyorum cunki bende pek bilmiyorum bu boya konularini...:(

Back